30 / 04 / 2024

Kartepe Kent Meydanı ne zaman tamamlanacak

Kartepe Kent Meydanı ne zaman tamamlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kartepe Kent Meydanı projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kartepe Kent Meydanı projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye yeni bir meydan inşa ediyor.

Mahmut Çelikcan: Hedefimiz Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşüm konusunda halkına verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtip hedefinin Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak olduğunu söyledi.

Sandıklı Kent Meydanı'nın inşaatı başladı!

Kent Meydanı, katlı otopark projesi dualar ve kesilen kurbanlar ile başladı. Sandıklı Belediye meydanında vatandaşların ve araçların inşaat alanından etkilenmemeleri için çevre düzenlemesi yapılarak inşaat alanının etrafı perde saçlar ile çevrildi.

Sındırgı'ya Kent Meydanı Projesi!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde değişim her alanda kendini hissettiriyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın termal turizm alanındaki ilçenin imajın değiştirecek ‘Kent Meydanı Projesi’nin ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Sandıklı Kent Meydanı'nın inşaatı başlıyor!

Sandıklı'da bir milat olacak olan “Kent Meydanı” projesinin inşaatı başlıyor, projenin içinde; 3 Katlı yeraltı otoparkı, 3 katlı işyerleri, kafeler, restaurantlar, çay bahçelerinden oluşan sosyal tesis de yer alacak...

Seyhan Kent Meydanı için tasarım yarışması yapılacak!

Cumartesi Konferansları kapsamında ÇÜ Ramazanoğlu Kültür Merkezi’ne konuk olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent merkezine yapılacak yeni kent meydanının tasarımı için ciddi tutarlarda para ödüllü yarışma başlatacaklarını açıkladı.

Kocaeli Karamürsel Kent Meydanı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de yapımını üstlendiği kent meydanı ve belediye binası inşaatı çalışmaları devam ediyor.Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları, dükkânlar, sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak.

Bursa kent meydanı ve zeytin entegre tesislerinin tadilatı onayladı!

Yeni binadaki meclis toplantısında Orhangazi’de Marmarabirlik arsası üzerine yapılacak olan kent meydanı ve zeytin entegre tesisleri ile ilgili plan tadilatı oy çokluğu ile kabul edildi.

Kepez'e Kent Meydanı ve Anadolu Arastası projesi yapılacak!

Kepez'de, içerisinde tarihi çarşı, şehitler anıtı, Osmanlı ve Selçuklu has bahçelerinin ve kent meydanının olduğu bir yaşam merkezi inşa ediliyor.

Kartepe Kent Meydanı ne zaman tamamlanacak Haberi

Kartepe Kent Meydanı ne zaman tamamlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesine kent meydanı inşa ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki inşaatı devam eden kent meydanı çalışmaları 30 bin metrekarelik alanda yapılıyor. Kartepe Kent Meydanı; Gebze, Dilovası, Başiskele, Karamürsel ve İzmit’ten sonra ilçelere inşa edilen altıncı meydan olacak. Kent meydanı çalışması Kartepe Belediyesi Hizmet Binası ve Kaymakamlık Binası’nı kapsayacak şekilde hayata geçiriyor. Çalışmalar, ekiplerin sahaya döktüğü beton ile sürüyor.

SAHAYA BETON ATIMI BAŞLADI

Saha çalışmaları devam eden meydanda stabilize serim işleri ve menfez betonarme imalatları tamamlandı. Betonarme işleri tamamlanan kafelerin de çelik imalatları hızla devam ediyor. Belediye ve Kaymakamlık arası taş dolgu yapılarak sıkılaştırma işlemi tamamlanan kent meydanının, bazalt plaktaş ile yer döşeme kaplamasına geçildi. Sahada betona hazır olmayan bölümlerin tesviyesi yapılırken...