18 / 05 / 2024

Kartepe Kent Mezarlığı

Kartepe Kent Mezarlığı

CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ve Kartepe Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri, Kartepe Kent Mezarlığı yanında bulunan arsada yükselen inşaatı sormuştu. Belediyeden o sorulara cevap geldi

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Kartepe Çepni-Suadiye Kent Çarşısı hizmete açıldı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Çepni-Suadiye Kent Çarşısı, Suadiye Pazarı’nın yeni yerinde ilk gününde gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Kartepe Kent Meydanı'na kütüphane yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe Belediyesi ve hayırsever iş adamı Yıldız Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yıldız tarafından Kartepe'ye kütüphane ve cami inşa ediliyor...

Antalya Kurşunlu Cami tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu Kurşunlu Cami ve Kent Mezarlığı projesini tamamladı.

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kartepe Kent Meydanı projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye yeni bir meydan inşa ediyor.

Kocaeli Kent Mezarlığı’na modern hizmet binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda hayata geçirdiği yeni hizmet binası tamamlandı.

Kartepe'de 14 yeni imar yolu açıldı!

Kartepe ilçesinde şuyulandırması tamamlanan bölgelerde kent içi ulaşım ağına yeni soluk getirecek düzenlemeler devam ediyor.

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kartepe Kent Mezarlığı Haberi

Kartepe Kent Mezarlığı

CHP Kartepe İlçe Örgütü, Sapanca-Maşukiye yolu, Cengiz Topel Havaalanı ve Suadiye Kavşağı ile sınırlı alanda devam eden inşaatı sormuş, bu inşaatın hangi amaçla yapıldığının açıklanmasını istemişti. Kartepe Belediyesi sorulara cevap niteliğinde bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Belediye Hizmet Binası İnşaatı ile ilgili soru ve iddialarının yanıtlarına aşağıda yer verilmiştir. Proje sürecinde konu ile ilgili bilgi talebinde bulunan muhataplara idaremizce defa kere şifahen bilgi verilmiş olup, yeteri kadar anlaşılamadığımızdan kaynaklandığını düşündüğümüz haberle ilgili kamuoyunu aydınlatma ihtiyacı hasıl olmuştur.


BÜYÜKŞEHİR ONAYLADI

Söz konusu bina, devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan yerlerden olup, Kartepe İlçe Kent Mezarlığı, mezarlık müştemilatları ve yönetim ofislerini de içinde bulunduran, Fen İşleri, Park Bahçeler, Temizlik İşleri müdürlüklerinin idari ofis ve araç-gereç parkı olarak yapılmaktadır. İnşaatın...