19 / 05 / 2024

kartepe Kocaeli yapı denetim firmaları

kartepe Kocaeli yapı denetim firmaları

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez bir araya gelerek uygulamalarda cazip yerleşim alanı Kartepe'de, belediye yetkilileri ilçedeki inşaatlarda, yapı denetimi yapan firma yetkilileri ile olumsuzluk yaşanmaması için yapılması gerekenleri masaya yatırd

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Parveen Konakları satışta! Yeni proje

Markalı Evim imzasıyla Kartepe Kocaeli'nde hayata geçen Parveen Konakları satışa çıktı. Projede 54 adet daire yer alacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Kocaeli Kartepe Sağlıkkent konutları ihalesi 23 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe'de hayata geçirilen Sağlıkkent konutları için ihale tarihi belli oldu. Projenin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. 

Kocaeli Kartepe teleferik ihalesi 26 Şubat'ta! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Kartepe Teleferik hattı ihalesi 26 Şubat Cuma günü yapılacak. 

Kartepe'de 21 yıllık orta hasarlı bina yıkıldı!

Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 21 yıl boyunca orta hasarlı binanın yıkımını gerçekleşti.

Kocaeli Kartepe'ye taziye ve kültür evi yapılacak!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

Kocaeli Kartepe’ye bir spor salonu daha geliyor!

Kocaeli Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi kapalı spor salonu yapım işi ihalesi 11 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli Kartepe’de yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Kartepe ilçesinde bulunan köy yollarında genişletme çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca heyelan olan bölgelerde de yol düzenleme çalışmaları yapıyor.

Kocaeli Kartepe'de yol yenileme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe ilçesinde yol yenileme çalışmaları yapıyor. Kartepe Orhangazi Caddesi’ndeki imalatlar tamamlandı.

Kocaeli Kartepe'ye elektrik tesisi!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Kocaeli'nin Kartepe İlçesinde kesintisiz elektrik sağlanabilmesi için bakım ve yatırım çalışması yapıyor. SEDAŞ, elektrik şebekelerinde işletme bakım, kapasite artışıyla ek tesisler ve yenilemeye ait elektrik dağıtım şebeke yatırım çalışmalarına son sürat devam edeceğin

Kocaeli Kartepe'de parklar yenileniyor!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parkların daha güzel olmaları için yaptıkları düzenlemelere hız verdi. Bu kapsamda, Kartepe geneli park alanlarında ve çocuk oyun grubu zeminlerinde kauçuk döşemesi yapılacak.

Kocaeli Kartepe Spor Salonu'nda sona gelindi!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yapımı devam eden spor salonu tamamlanma aşamasına geldi. Spor salonu saha ve tribün çalışmalarının ardından tamamlanacak.

Kocaeli Kartepe’ye kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe ilçesinde Sarımeşe bölgesinde 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşa ediliyor. Yapı çalışmaları tamamlanan projenin iç kısmındaki uygulamalar yapılıyor.

kartepe Kocaeli yapı denetim firmaları Haberi

kartepe Kocaeli yapı denetim firmaları

KOCAELİ yapı kontrol uygulamalarında olumsuzluk yaşanmaması için titiz bir çalışma sergiliyor.Bu çalışmalar kapsamında ilçedeki inşaatlarda yapı denetimi yapan firmalarla koordine halinde bulunuyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de bu konudaki tecrübe ve deneyimini konunun muhatapları ile paylaşarak vatandaşın güvenli yaşam alanlarına kavuşmasını hedefliyor. Bu çerçevede Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki teknik ekibini ilçede faaliyet gösteren yapı denetim firmaları ile buluşturdu. 


RUHSAT SÜRESİ KISALACAK

 Tecrübesi ve deneyimi ile konuya hakim birisi olduğunu belirten Başkan Üzülmez, "Kartepe Belediyesi olarak inşaat ruhsatı verme sürecini kısaltmak adına teknik ekibimizi güçlendirdik. Yapı denetimi sürecinde vatandaşın sıkıntı yaşamaması için ekibimiz sizlerin işini kolaylaştırmak adına üzerine düşeni yapacaktır. Aşamadığınız sorunlarla ilgili bana ulaşabilirsiniz. Ama sizlerde sıkıntı oluşmaması ve giderilmesi noktasında mükelleflerinizi ve...