06 / 05 / 2024

Hüseyin Üzülmez yapı denetim firmalarıyla buluştu!

Hüseyin Üzülmez yapı denetim firmalarıyla buluştu!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez bir araya gelerek uygulamalarda cazip yerleşim alanı Kartepe'de, belediye yetkilileri ilçedeki inşaatlarda, yapı denetimi yapan firma yetkilileri ile olumsuzluk yaşanmaması için yapılması gerekenleri masaya yatırd



KOCAELİ yapı kontrol uygulamalarında olumsuzluk yaşanmaması için titiz bir çalışma sergiliyor.Bu çalışmalar kapsamında ilçedeki inşaatlarda yapı denetimi yapan firmalarla koordine halinde bulunuyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de bu konudaki tecrübe ve deneyimini konunun muhatapları ile paylaşarak vatandaşın güvenli yaşam alanlarına kavuşmasını hedefliyor. Bu çerçevede Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki teknik ekibini ilçede faaliyet gösteren yapı denetim firmaları ile buluşturdu. 


RUHSAT SÜRESİ KISALACAK

 Tecrübesi ve deneyimi ile konuya hakim birisi olduğunu belirten Başkan Üzülmez, "Kartepe Belediyesi olarak inşaat ruhsatı verme sürecini kısaltmak adına teknik ekibimizi güçlendirdik. Yapı denetimi sürecinde vatandaşın sıkıntı yaşamaması için ekibimiz sizlerin işini kolaylaştırmak adına üzerine düşeni yapacaktır. Aşamadığınız sorunlarla ilgili bana ulaşabilirsiniz. Ama sizlerde sıkıntı oluşmaması ve giderilmesi noktasında mükelleflerinizi ve firmanızı iyi bilgilendirin" dedi. Başkan Üzülmez'in ayrılması ardından Kartepe Belediyesi yetkilileri ile yapı denetim firma temsilcileri ilçedeki inşai faaliyetler ve yaşanan sorunları masaya yatırdılar. Belediye toplantı salonundaki buluşmada Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Mustafa Kasımoğlu, toplantıdan çıkan sonuçlan her ay Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin katıldığı İmar Değerlendirme Toplantısında görüşülmek üzere not alındığını belirtti. 

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, firma yetkilileri ile birlikte görülüyor. 


Kocaeli Manşet


Geri Dön