27 / 04 / 2024

Hüseyin Üzülmez Çiftlik Camii inşaatını inceledi!

Hüseyin Üzülmez Çiftlik Camii inşaatını inceledi!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Çiftlik Camii inşaatını inceledi. Cami Dernek Yönetimi, Kartepe Belediyesi yanında hayırseverlerin de destekleri ile camiyi kısa zamanda tamamlamayı hedeflediklerini kaydettiler.




Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Uzunçiftlik Mahallesi’nde Çiftlik Camii Derneği tarafından yaptırılan yeni camii inşaatında son durumu yerinde inceledi. Cami Dernek Yönetimi, Kartepe Belediyesi yanında hayırseverlerin de destekleri ile camiyi kısa zamanda tamamlamayı hedeflediklerini kaydettiler.

İhtiyaca karşılık vermediği için eski caminin yerinde 1 dönüm arazi üzerine 3 katlı olarak 300 metre karelik alanda inşa edilecek yeni Çiftlik Camii inşaatı hızla ilerliyor. Temel atma töreninde hazır bulunan ve çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, Çiftlik Camii Dernek Başkanı Ali Türkoğlu ve mahalle kanaat önderleri eşliğinde inşaatı gezerek son durumu yerinde inceledi.

Mahallede toplu konut alanları ile artan nüfusa karşılık veremez duruma gelen Çiftlik Camii’nin yerinde yeni yapılan camiinin önemli ihtiyaçlara karşılık verecek durumda yapıldığını kaydeden Dernek Başkanı Ali Türkoğlu, destekleri için Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez teşekkür etti. Böylesi hayırlı bir işe giren dernek yönetimine başarılar dileyen Başkan Üzülmez, “Yardımseverler başta olmak üzere iktidar ve yerel yönetimlerin destekleriyle camilerin, kuran kurslarının ve okulların en güzellerini mahallelerimizde ve ilçemizde yapmaya devam etmekteyiz. Allah’ın izniyle böylesi ibadethanelere herkes yardım eder. Biz de üstümüze düşeni fazlasıyla yaparız” dedi.


Manşet Kocaeli


Geri Dön