02 / 05 / 2024

Kartepe Pazarının yeni yeri nerede

Kartepe Pazarının yeni yeri nerede

Kartepe ilçesinde kurulan Üretici ve Semt Pazarı ( Ulus Pazarı ) yarın yeniden hizmet vermeye başlıyor. Ulus Pazarı’nın yeniden açılması için gerekli yasal düzenlemelerin gerçekleştiği belirtildi.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Başbakan Yıldırım, Keçiören Osmanlı Halk Pazarı'nı gezdi!

Yıldırım, Keçiören'de açılışını gerçekleştirdiği Osmanlı Halk Pazarı'nı dolaştı, esnafa yeni dükkanlarının hayırlı olmasını diledi. Osmanlı Halk Pazarı'nı dolaştı, esnafa yeni dükkanlarının hayırlı olmasını diledi.

Diyarbakır Havalimanı’nın yeni terminal binası 28 Mayıs'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım, cumartesi günü Diyarbakır Havalimanı’nın yeni terminal binasını hizmete açacak. Pazar günü ise Cumhurbaşkanı ve Başbakan, İstanbul’un Fethi Kutlamaları'nda olacak.

Markalı konut pazarının gelişmesi konut kalitesini artırıyor!

Franke’nin Türkiye CEO’su aynı zamanda da Güneydoğu Avrupa, Kuzey Afrika, Kafkasya ve Orta Doğu Bölgesi Genel Direktörü Özgen Özkan, "Markalı konut pazarının gelişmesi Türkiye’deki konut kalitesini de yaşam kalitesini de artırıyor. "dedi.

Aksa küresel enerji pazarının nabzını tutuyor!

Aksa, küresel enerji pazarının nabzını tutuyor. Bir yıl içerisinde 40 bin jeneratör üretimiyle birçok ülkenin enerji ihtiyacını karşılayan Aksa Jeneratör’ün Çin’de yer alan farikası dünyanın en büyük jeneratör üretim kapasitesine sahip.

Osmanlı Halk Pazarı’nın ihalesi tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 20 Aralık’ta elektrik kontağından çıkan yangın sonucu tamamen yanarak kül olan Osmanlı Halk Pazarı’nın ihalesini tamamladı. Yeni çarşı 3 ay içinde tamamlanacak

İşte Apple'ın yeni binasıyla ilgili şaşırtan gerçekler!

Steve Jobs 2011 yılında dünyanın en iyi ofis binasını yapma fikrini Cupertino Kent Konseyi'ne sunmuştu. Tek amacı Apple için dünyanın en mükemmel binasını inşa ettirmekti. İşte Apple'ın yeni binasıyla ilgili şaşırtan gerçekler...

İZKA’nın yeni destek paketinin tanıtımı yapıldı!

İZKA’nın yeni destek paketinin tanıtımı, Torbalı Ticaret Odası’nın yeni hizmet binasında gerçekleştirildi. İZKA, çevreci ve mesleki eğitim projelerine toplamda 30 milyon TL destek veriyor.

Karaköy, Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday!

Keller Williams, özellikle son yıllarda popülaritesi gün geçtikçe artan Karaköy gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği bölge kısa süre içinde Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday.

Yanan Osmanlı Halk Pazarı’nın enkazı kaldırıldı!

Keçiören’de, pazar günü sabaha karşı çıkan yangında tamamı küle dönen 253 dükkânın bulunduğu Osmanlı Halk Pazarı’nın enkazı kaldırıldı. Yapılan toplantıda çarşının aynen yapılması kararı alındı.

Rusya, Türk müteahhitlerin en büyük pazarını oluşturuyor!

Rusya'nın çeşitli sektörlere dönük açıkladığı yaptırım kararlarının ardından tüm gözler müteahhitlik sektörüne çevrildi. Çünkü, yüzde 19.4'lük pay ile Rusya Türk müteahhitlerin en büyük pazarını oluşturuyor.

Alsancak Limanı'nın yeni imar planı askıda!

Kruvaziyer ve Yük Umanı olarak ayrılan Alsancak Limanı'nın yeni imar planı, Konak Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. Planda Kruvaziyer Limanı başta olmak üzere yapılan değişiklikler var.

Tavşanlı Özel Yıldız'ın yeni binasının temeli atıldı!

Tavşanlı'da eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren Özel Yıldız Eğitim Kurumlarının yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene; Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu da katıldı.

Kartepe Pazarının yeni yeri nerede Haberi

Kartepe Pazarının yeni yeri nerede

Kartepe ilçesinde kurulan Üretici ve Semt Pazarı (Ulus Pazarı) yarın yeniden hizmet vermeye başlıyor

Kartepe Belediyesi yetkilileri, Ulus Pazarı’nın yeniden açılması için gerekli yasal düzenlemeler ve fiziki şartların tamamlandığını ve pazarın yarın hizmete gireceğini açıkladı. Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, pazarın Uzunçiftlik ışıklar mevkiindeki önceki yerine taşınması işi ilgili pazarcı esnafına gereken kolaylığın sağlandığını belirtti.

202 ESNAF

Selman Çelik, “Ulus Pazarı yeni yerinde tezgah açacak. 202 esnaf 13 dönümlük alanda gereken düzenlemelerini tamamladı. Zabıta ekiplerimiz nezaretinde yer numaralama çalışması da tamamlanan alanda sorunsuz bir pazar yeri oluşturmak adına yaptığımız düzenlemeler ardından yarın esnafımız tezgah açabilecek” dedi.




Kocaeli...