30 / 04 / 2024

kartepe yangın haberleri 2014

kartepe yangın haberleri 2014

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı.

Kocaeli Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe Köseköy Fatih Mahallesi Arpaçay Sokak adresinde bulunan bir binanın 2’nci katında çıkan yangın korkuttu. Edinilen bilgilere göre Fatih Kayalı isimli vatandaşın oturduğu ettiği evde bacadan düşen köz nedeniyle yangın çıktı.

Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı

Kocaeli Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı.

Kartepe’de ev yangını çıktı!

Kartepe Acısu’da Ali Can’a ait evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm evi sararken ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Elektrik sobasından çıktığı da düşünülen yangın evde kimsenin olmamasıyla giderek büyüdü.

Victoria ve Güney Avustralya eyaletlerinde yangın çıktı!

Hava sıcaklığının 40 dereceyi aşmasıyla Avustralya'nın birçok yerinde yangınlar çıktı. Cumartesi günü ve gecesi iki eyalette yapılan uyarılardan sonra birçok bölgede pazar sabahı yangın haberleri gelmeye başladı.

Kocaeli'deki sunta fabrikasında yangın çıktı!

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi Uzunçiftlik'te kurulu bulunan Sunta Fabrikası'nda meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. Patlama esnasında çöken duvar altında kalan 2 işçiden biri yaşamını yitirdi...

Çanakkale Yenice'de orman yangını çıktı!

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde çıkan orman yangınına 30 araç, bir helikopter ve amfibik uçakla müdahale ediliyor.

Bodrum'da yangın çıktı!

Bodrum'da ormanlık alanda başlayan yangın, söndürülmeye çalışılıyor...

Ev sahipleri dairelere yangın tüpü koymak zorunda!

Ev sahipleri artık daireler yangın tüpü koyacak. Mal sahipleri ise elektrik kablolarını dayanıklı hale getirecek ve elektrik panolarının bakımını yaptıracak...

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

kartepe yangın haberleri 2014 Haberi

kartepe yangın haberleri 2014


Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı. Ev sahibi Ahmet Çelik’in itfaiye haber vermesiyle olay yerine gelen ekipler yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Aşırı rüzgar sebebiyle kabloların birbirine değmesinden dolayı çıktığı tahmin edilen yangında ufak çaplı maddi hasar meydana geldi. Yaşanan olayda her hangi bir yaralanma yaşanmadı.



Manşet...