04 / 05 / 2024

Karun Mücevher Londra

Karun Mücevher Londra

Ünlü isimlerin tercihi olan Karun Mücevher, ürünlerini Milano ve Venedik’ten sonra New York’ta da satmaya başladı. Oscar törenlerinde yıldızlarla kırmızı halıya çıkan Karun, Londra’da mağaza açmaya hazırlanıyor.

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! İslam Memiş'ten çarpıcı uyarı

Bakanlığın altın ithalatına kota uygulayacağına dair haberler ve mücevher grubuna ek yüzde 20 vergi kararı altına olan talebi yükseltti. Altının gramı 100 TL birden yükselirken Finans Analisti İslam Memiş, önemli açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Mücevher ihracatında büyük artış! 3 milyar doları aştı

Mücevher ihracatında, haziran ayında geçen yılın aynı dönemine kıyasla büyük artış yaşandı. Buna göre mücevher artışı haziran ayında 13,10 artışla 3 milyar 50 milyon dolara ulaştı.

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

Sektörün duayen isminden ‘altın’ öneriler! Altın uzun vadede kazandırır, altına yatırım yapan kaybetmez!

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta Yönetim kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, altının 2023 yılı seyrine ilişkin önemli açıklamalarda ve öngörülerde bulundu. Güzeliş, altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın, altın fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altında bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Resmen açıklandı! 1 gram bile altını olan hemen baksın!

Swarovski’de dev indirim! Yüzde 40’a varan indirimi kaçırmayın! Sadece n11’de ve stoklar tükenmek üzere

Swarovski mücevher ürünlerinde dev indirim başladı. n11 üzerinden satılan Swarovski ürünlerinde yüzde 40’a varan deva indirimler başladı. Erken davranan yetişiyor. İndirim sadece stoklarla sınırlı.

Altında yüzde 50 indirim! Patlama yaşanıyor

Altın ve mücevher fiyatlarında yüzde 20'den yüzde 50'ye varan büyük indirimler yapıldı.

Altında yüzde 50 indirim! Almayan kaybeder

2022 yılının son günlerini yaşadığımız bu günlerde birçok sektörde büyük indirimler var. Bu sektörlerden biri de altın ve pırlanta sektörü. Altın ve mücevher fiyatlarında yüzde 20'den yüzde 50'ye varan büyük indirimler gerçekleştirildi.

Blue Diamond fiyatları indirdi! Blue Diamond 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Mücevher markası Blue Diamond’ın fırsat günlerine özel pek çok ürününde %50’ye varan indirim fırsatı sizler bekliyor. İşte Blue Diamond 31 Ekim 2022 fiyat listesi..

Blue Diamond pırlantalarda yüzde 50 indirim! Blue Diamond 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Trend mücevher markası Blue Diamond’ın ‘ Fırsat Günleri’ne özel seçili pırlantalarda %50 indirim fırsatı sizleri bekliyor.

ATASAY Tektaş yüzükte %50 indirim! Atasay 17 Eylül 2022 fiyat listesi

Tanınan mücevher markası Atasay tektaşta yaptığı %50 indirim kampanyasıyla karşımızda. İşte kampanya detayları..

Ariş Pırlanta’da Eylül ayının taşı Safir çok özel fiyatlarla, İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta bağlılık, sadakat, sevgi ve asaletin sembolü olarak bilinen safiri Eylül ayına özel fiyatlarla sunuyor. İşte Ariş Pırlanta 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Karun Mücevher Londra Haberi

Karun Mücevher Londra


Elton John’dan Monica Belluci’ye, Kevin Spacey’den Jennifer Lopez’e ünlü isimlerin tercihi olan Karun Mücevher, ürünlerini Milano ve Venedik’ten sonra New York’ta da satmaya başladı. Oscar törenlerinde yıldızlarla kırmızı halıya çıkan Karun, Londra’da mağaza açmaya hazırlanıyor


Ailesinin 400 yıllık sarraf-kuyumcu geleneğini sürdüren Karun Kıraç; genç yaşta dünya çapında tanınan bir marka haline geldi. Elton John’dan Monica Belluci’ye, Jennifer Lopez’den David Beckham’a Kevin Spacey’den New York’un eski Belediye Başkanı Michael Bloomberg’in eşine kadar dünyaca ünlü isimlerin tercihi olan Kıraç’a bu ünü yurt dışı kapısını açtı. Milano ve Venedik’ten sonra ürünleri New york’ta da satılmaya başlanan Karun Kıraç, Londra’da da mağaza açmaya hazırlanıyor.


Bu yıl 25 milyon TL ciro hedefi koyduklarını ve bunun yarısını yurt dışı satışlardan elde etmeyi hedeflediklerini kaydeden Kıraç, “Londra’da mağaza...