10 / 05 / 2024

Karyap Makina Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Karyap Makina Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Karyap Makina Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Karabey Kara tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Karadeniz Caddesi'nde kuruldu.

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydemir ve İdris Aydemir ortaklığında kuruldu.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Ragos Grup Makina Metal Hırdavat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ragos Grup Makina Metal Hırdavat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kiraz Erkoç tarafından kuruldu.

Habi İnşaat Gıda Tekstil Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habi İnşaat Gıda Tekstil Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Bilal Gençay ve Hakan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Progresso Gayrimenkul İnşaat Makina Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Progresso Gayrimenkul İnşaat Makina Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Aydın tarafından kuruldu. 

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Vision Emlak Danışmanlığı Makina Ve Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Başaran ve Muhammad Ashfaq Bashır ortaklığında kuruldu.

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Teskarot Makina İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teskarot Makina İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Gaziosmanpaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Karaman tarafından kuruldu.

Cls Makina Otomotiv İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cls Makina Otomotiv İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalış tarafından kuruldu.

Aksu Vinç Makina ve Sanayi Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Vinç Makina ve Sanayi Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aksu tarafından kuruldu.

İlya Gayrimenkul İnşaat Turizm Makina Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlya Gayrimenkul İnşaat Turizm Makina Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Abed Alruhman Dyab, Mustafa H. M. Albash ve Şevket Aksu tarafından kuruldu.

Karyap Makina Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Karyap Makina Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Karyap Makina Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Karabey Kara tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Karyap Makina Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk...............,gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek.....,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Karyap Makina Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Karadeniz Caddesi, G1 Sokak,...