17 / 05 / 2024

Kaş Cemre asfalt

Kaş Cemre asfalt

Kırsaldaki yol seferberliğini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi’ne bağlı Cemre Mahallesi grup yolunda asfalt hazırlık çalışmalarına başladı.

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Internatıonal Asfalt Ve Petrol Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mohamed Saleh Hajahja tarafından kuruldu.

Cemre Enjeksiyon İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Enjeksiyon İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeytinci tarafından kuruldu. 

Kağıthane Belediyesi'nden 80 bin ton asfalt!

İlçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarını yürüten Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016 yılı faaliyet raporu açıklandı. Rapora göre ilçe genelinde bir yılda 80 bin ton asfaltlama çalışması yapıldığı belirtildi.

Kaş Cemre'de asfalt hazırlığı!

Kırsaldaki yol seferberliğini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi’ne bağlı Cemre Mahallesi grup yolunda asfalt hazırlık çalışmalarına başladı.

Antalya Kaş’ın mahallelerine sıcak asfalt geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaş’a bağlı Yeşilköy ve İslamlar Mahalleleri’nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Mahalle muhtarı Niyazi Bahçeci "Yollarımız kaymak gibi oldu” dedi.

Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hilmi Ünal tarafından 15 milyon TL sermaye ile 3 Haziran'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a asfalt yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta sıcak asfalt seferberliği başlattı. Kaş’a bağlı Yeşilköy, Çavdır, İslamlar ve Karadağ mahalleleri kaymak gibi asfalta kavuşuyor.

Kaş ve Elmalı yolları onarılıyor!

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Kaş’ın Uğrar, Çataloluk ve Sinneli gurup yolunda asfalt öncesi bakım çalışmalarına başladı. Kaş halkının özellikle yaz aylarında sıkça kullandığı yolda stabilize çalışmasının ardından satih kaplama yapılacak.

Tonyukuk Anıtı'nın asfalt yolu açılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen yıl Tonyukuk Anıtı'nı ziyareti sonrası TİKA'ya verdiği talimat doğrultusunda yapımına başlanan asfalt yol tamamlandı. Orhun Anıtları'ndan ilki olan Bilge Tonyukuk'a giden yol bu ay açılacak...

Antalya Kaş ve Kumluca'da asfalt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın bütün ilçe ve köylerinde başlattığı hizmet seferberliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Kumluca Belediyesi ile ortak başlattığı çalışmayla Kumluca ve Kaş ilçelerinde asfalt çalışması yapıyor.

Antalya Kaş ve Çukurbağ Yarımadası yolu asfaltlandı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 'in talimatıyla Antalya ’nın Kaş İlçesi Çukurbağ Yarımadası yolu asfaltlandı. Turizmcilerin yoğun olduğu bölgede yapılan asfalt çalışması işletmecileri sevindirdi.

TOKİ Kayabaşı'nda dokuzuncu gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda sekizinci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Kaş Cemre asfalt Haberi

Kaş Cemre asfalt


İlkbahar ve yaz mevsimi boyunca Antalya’nın dört bir köşesinde yoğun asfalt çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, kış aylarında da boş durmuyor. Ekipler, asfalt mevsiminin sona ermesiyle birlikte, bakım onarım çalışmalarına ağırlık verdi. 2017 sezonunda asfaltlanacak grup yolları şimdiden asfalta hazırlanıyor. 

YAZ AYLARINDA ASFALTLANACAK 

Bu kapsamda, 2017 asfalt programına alınan Kaş İlçesi Cemre Mahallesi grup yolunda asfalt öncesi hazırlık çalışması başlatıldı. 6 kilometre uzunluğundaki grup yolunda bozulan kısımlar sökülerek onarılırken, yol şarampolleri temizleniyor. Uzun ömürlü olması için filler malzemesi sıkıştırılacak yol, havaların ısınmasıyla asfaltla kaplanacak.

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Cemre Mahalle Muhtarı Ramazan Topçu ile birlikte hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. 


Antalya Büyükşehir...