27 / 07 / 2024

Kaş içmesuyu hattı

Kaş içmesuyu hattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 2 yıl içinde Kaş'a 105 milyon lira alt yapı yatırımı yapacaklarını söyledi. Türel, "Terminal, arıtma tesisi, içmesuyu hattı, kanalizasyon şebekesi ve peyzaj çalışmaları yapılacak'' dedi.

Kalyon İnşaat, Romanya’da üstlendiği boru hattının inşaat projesine başladı!

Kalyon Holding Romanya’da üstlendiği doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türk müteahhitlik firmaları her zaman kazan-kazan şeklinde iş yapmıştır. Devletler arasındaki ilişkilerimiz de böyle” diye konuştu.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşım yaparak, söz konusu hattın yarın hizmete açılacağını duyurdu.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacak? Kağıthane metro hattı nereden geçecek?

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacağı merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

İstanbulluların dört gözle beklediği metro hattı için flaş karar! Tam 925 milyon dolar…

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP raylı sistem hattı projesi için 925 milyon 396 bin 200 dolar, artı KDV ve sigorta primi tutarı kadar dış borçlanma talebine onay verildi.

2020'de tapuda kaç işlem yapıldı?

2020 yılında harç, damga vergisi ve döner sermaye gelirlerinden Hazine'ye 18 milyar 150 milyon 286 bin TL'lik kaynak sağlandı. Peki 2019'da tapuda kaç işlem ve hangi işlemler yapıldı? 

KKTC deniz geçişi isale hattı projesi meclis gündeminde!

KKTC deniz geçişi isale hattı projesine ve onarım işi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kaş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Kaş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31129 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

2019'da tapuda kaç işlem yapıldı?

2019 yılında harç, damga vergisi ve döner sermaye gelirlerinden Hazine'ye 12 milyar 197 milyon 800 bin liralık kaynak sağlandı. Peki 2019'da tapuda kaç işlem ve hangi işlemler yapıldı? 

12 soruda İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı!

İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı nereden geçecek? Kaç istasyondan oluşuyor? Hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı...

Kaş için hazırlanan imar planı mecliste!

Antalya'nın Kaş ilçesi için hazırlanan imar planı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

2017'de İstanbul'dan 6 bin kişi göç etti!

İstanbul, 2 yıldır net göç veriyor. 2016’da 71 bin göç veren İstanbul’dan 2017’de de 6 bin kişi kaçtı. Sahil hattına göç edenler bu bölgelerde konut fiyatlarını artırdı.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Kaş içmesuyu hattı Haberi

Kaş içmesuyu hattı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel batı gezisinin son durağı Kaş'ta da hem hayata geçirilen hizmetleri anlattı hem de dev yatırımların müjdesini verdi. Başkan Menderes Türel, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, ASAT Genel Müdütü Faruk Karaçay, İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, meclis üyeleri ve bürokratların katılımıyla basın toplantısı yaptı. 



ALTYAPIYA BÜYÜK PAY 

Birçok önemli projeyi Kaş'a kazandırmak için çalıştıklarını belirten Menderes Türel, konuşmasında şunlara değindi: "Saklıkent, Kınık, Kalkan, Yeşilköy İçmesuyu Projesi, yılardır konuşulurdu. 42 kilometrelik isale hattı bu sene içinde 10 milyon TL yatırımla gerçekleştirilecek. 51 kilometrelik Gömbe Kalkan Sıradon İçmesuyu isale hattı 41 milyon TL'lik yatırımla gerçekleşecek. Öncelikli çalışmalarımız altyapıda olacak. Gömbe Kanalizasyon Projesi ise 2016 yılında 5 milyon TL bir yatırımla tamamlanacak." 


Yeni...