27 / 05 / 2024

kaş Kaymakam Bilgihan Bayar

kaş Kaymakam Bilgihan Bayar

Kaş için yeni alternatif plan çözümleri üretmek amacıyla Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırladığı Kaş İçin Kentsel Tasarımlar Sergisi açıldı.

Hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları!

Merakla beklenen enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra milyonlarca memurun merakla beklediği zam oranları da belli oldu. Peki hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları...

Kocaeli Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kaymakam Bilgihan Hastane inşaatını yerinde denetledi. Bilgihan, yapılan çalışmalarla ilgili hastane inşaatı yüklenici firması, hastane yönetimi ve Bedaş yetkililerinden bilgi aldı.

Trabzon Çaykara'da kaçak yapılar yıkılacak!

Trabzon’un Çaykara İlçesi Kaymakamı İhsan Ayrancı, ilçeye bağlı yaylalardaki kaçak yapılaşmaların ve betonarme binaların yıkacağını söyledi.

Yeni Zigana Tüneli projesi 2020'de tamamlanacak!

Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin, Yeni Zigana Tüneli proje çalışmalarını inceledi Cengiz İnşaat Maçka Şantiyesini ziyaret eden Pişkin'e, şantiye şefi ve aynı zamanda Proje Müdürü Tarık Eyüboğlu ile şantiye şefi Yavuz Akpınar tarafından brifing verildi.

Century21 Sinerji Kağıthane’de açıldı!

Century21’in Kağıthane’deki ilk ofisi Sinerji Gayrimenkul, yapılan açılış töreni ile hizmete girdi. Törene, Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç ile Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Antalya Meis Otel yıkılacak!

Antalya Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Çukurbağ Yarımadası’nda yapılan kaçak otel için net konuştu. Bayar, Hürriyet’in yaptığı açıklamada, “O otelde kaçak yapılan ne varsa yıkılacak. " dedi.

Antalya Kaş'ta turizm sezonu hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı!

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde turizm sezonuna hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Kaş Belediyesi'ndeki toplantıya Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Emniyet Müdürü Murat Şahin katıldı..

Kaş'ta TOKİ umudu bitmedi!

KAŞ Kaymakamı Selamı Kapankaya, "Kaş'ta TOKİ umudu bitmedi. Yeni bir arsa bularak TOKİ umudunu yeşerteceğiz" dedi.Kaymakam Selami Kapankaya basına açıklama yaptı.

Selami Kapankaya: Kaş'ta TOKİ umudu bitmedi!

Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Kapankaya, "TOKİ ile yaptığımız yazışmalarda 'Yeni bir arsa bulunduğu takdirde yeni talep değerlendirilecektir' yanıtı aldık" dedi.

Kağızman'da doğalgaz toplantısı yapıldı!

Doğal gaz toplantısına AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, BOTAŞ Proje ve Sözleşmeler Daire Başkanı Abdulvahit Fidan, Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız ve vatandaşlar katıldı...

Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki kaçak yapılar yıkılacak!

Ordu'nun Kabadüz ilçesinde Kurban Bayramı tatilinde mera üzerine yapıldığı tespit edilen yapılar Kaymakamlıkça kısa süre içerisinde yıkılacak. Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, kesinlikle kaçak yapılara göz yummayacaklarını belirtti..

Kağıthane Yunus Emre Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Hürriyet Mahallesi'nde hizmete açılacak olan Yunus Emre Kültür Merkezi'nin temel atma törenine Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile çok sayıda vatandaş katıldı...

İBB'den Kağıthane'de 52 bin TL'ye satılık arsa!

İBB İstanbul Kağıthane'de arsa satışı için ihale düzenledi

kaş Kaymakam Bilgihan Bayar Haberi

kaş Kaymakam Bilgihan Bayar

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde 'Kaş İçin Kentsel Tasarımlar Sergisi' açıldı.


Kısa süre önce mahkeme tarafından 1/25 binlik imar planı iptal edilen Kaş için yeni alternatif plan çözümleri üretmek amacıyla Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırladığı Kaş İçin Kentsel Tasarımlar Sergisi açıldı.


Kaş Kültürevi'ndeki serginin açılışına Kaymakam Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Hülagü Kaplan, Yard. Doç. Dr. Hayri Ulvi, Dr. Perihan Kiper, araştırma görevlisi Sezen Savran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Kaş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Öztürk, Kaş Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın, CHP Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan ve projede...