03 / 05 / 2024

Kas Mimarlık adres

Kas Mimarlık adres

Kas Mimarlık Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Beyhan Urbay, Erdal Tatar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Güngören, Haznedar Mahallesi'nde kuruldu

Tk Dis Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Tk Dis Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da Kasım Tek ve Turan Tek ortaklığında kuruldu!

İzlek Yapı Mimarlık İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzlek Yapı Mimarlık İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Kancı, Kasım Günay ve Onur Hasip Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Arenko Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Arenko Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdıfatah Kasım Mohamud tarafından kuruldu.

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Çabuk, Ayşegül Özdemir, Dicle Geçici, Harun Tan, Kasım Günay, Muhammet Yusuf Özdemir ve Ruken Zengin tarafından kuruldu.

ERÜ Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Veysel Aslantaş hakkında soruşturma!

Kayseri ERÜ Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Veysel Aslantaş, 10 Kasım'da Atatürk'ün 80'inci ölüm yıl dönümünde sosyal medyadan yaptığı paylaşım tepki çekmişti. Aslantaş, hakkında ERÜ Rektörlüğü'nce idari soruşturma başlatıldı.

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu 26 Mayıs – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

ŞD Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ŞD Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Şakir Demir tarafından kuruldu. 

Kuzey Group Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Group Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Ömer Atik tarafından 16 Kasım'da kuruldu.

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali jürisinde görev alacak!

15 – 17 Kasım’da Berlin’de düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) jürisinde inşaat sektörünün önde gelen ismi Ferko’nun Genel Koordinatörü mimar Banu Uçak yer alacak. 

ZME Promosyon ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZME Promosyon ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Hasan Karul tarafından 8 Kasım'da kuruldu.

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi kuruldu!

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmed Mohammed Albar ve A. Abduşşah M Albar ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Dünyanın önde gelen mimarlık etkinliklerinden biri olan Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi, 26 Mayıs - 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Kas Mimarlık adres Haberi

Kas Mimarlık adres

Kas Mimarlık Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Beyhan Urbay, Erdal Tatar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


Kas Mimarlık Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kas Mimarlık Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Güngören, Haznedar Mahallesi, Bağcılar Caddesi,...