23 / 05 / 2024

kasaba projesi etap fiyatları

kasaba projesi etap fiyatları

İş Bankası iştirakleri, Ömerli’de daha önce Koray Yapı ile yürüttüğü ‘Kasaba’ projesinin geri kalanını Altınhas Holding ile devam ettirme kararı aldı.

Koray Kasaba 5. Etap satışta! Yeni proje! 

Koray Yapı tarafından hayata geçirilen Koray Kasaba 5. Etap'ta satışlar başladı. Koray Kasaba 5. Etap'ta 4+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri bulunuyor. İşte Koray Kasaba 5. Etap ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Trabzon Gülcemal Projesi üç etap halinde tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Tahincioğlu Nidapark İstinye!

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesi üç etap olarak hayata geçirildi. Projede konut teslimleri 36 ay sonra yapılacak...

Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi!

Nidapark İstinye projesi üç etap olarak Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi ne zaman?

Akdeniz Sahil Yolu 2020'de tamamlanacak!

Akdeniz Sahil Yolu projesi etap etap tamamlanırken Mersin-Antalya arasını 5 saate indirecek. Akdeniz Sahil Yolu projesinin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Sandıklı Kuruçay Projesi'nde 2. etap çalışmaları başladı!

Sandıklı tarihinde görülen en büyük projelerden birisi olan “Kuruçay Projesi” kapsamında ikinci etap çalışmaları başlayarak hızlı bir şekilde devam ediyor.

Ordu Civil Irmağı Projesi’nde ikinci etap tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu ilçesinden geçen Civil Irmağı çevresinde başlattığı İkinci Etap Çevre Düzenleme Projesi tamamlandı.

Osmancık Kalesi 2. Etap Restorasyon Projesi ihalesi 9 Eylül'de!

Osmancık’taki tarihi Kandiber Kalesinin ikinci etap restorasyon çalışmaları kapsamında tarihi surlar restore edilecek. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) desteği ile gerçekleştirilecek olan 2. Etap Restorasyon Projesi 9 Eylül’de ihale edilecek.

Mamak Gülseren Anayurt’ta 4. etabın ihalesi tamamlandı!

Kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle binlerce gecekondunun yıkıldığı Mamak’ta dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yaptırılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi etap etap tamamlanıyor.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap Projesi başlıyor!

İzmit Belediyesi’nin Tarih Koridoru 2.Etap Projesi içinde yer alan Kültür Tepesi’ndeki eski Sağlık İl Müdürlüğü binasının yıkımına başlandı. Binanın yıkımında ilk kepçeyi İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan vurdu.

Kayseri İncesu 3. etap TOKİ projesi başvurusu ne zaman?

Kayseri İncesu 3. etap TOKİ projesinde yer alan 1 adet konut konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkıyor. Peki, Kayseri İncesu 3. etap TOKİ projesi başvurusu ne zaman?

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap Projesi kura sonuçları tam liste!

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap Projesi'ne 382 vatandaş başvuruda bulundu. Yalnızca 262 ailenin konut hayalini gerçeğe kavuşturacak projede kuralar çekildi. İşte TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap Projesi kura sonuçları tam liste...

kasaba projesi etap fiyatları Haberi

kasaba projesi etap fiyatları

İş Bankası iştirakleri, Ömerli’de daha önce Koray Yapı ile yürüttüğü ‘Kasaba’ projesinin geri kalanını Altınhas Holding ile devam ettirme kararı aldı.

Bunun için Altınhas Holding, 55 milyon lira bedelle Koray Yapı’nın 3. etaptaki arsalarını devraldı. Ardından ‘İş Koray’ olan geliştirici şirketin ismi ‘İş Altınhas’ olarak değiştirildi. Ortaklık sürecinin 6 ay önce başladığını kaydeden Altınhas Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş,  “90 yıllık bankacılık geleneğini arkasına alan Türkiye İş Bankası A.Ş’nin iştirakleri ve yatırımda 60 yıllık birikime sahip Altınhas Holding ortaklığında kurulan İş Altınhas birlikteliğinden doğan güç, Kasaba projesinin yeni etabının sağlam ve güvenilir temellerini atıyor. Bu deneyimlerin bir araya gelmesi hem güvence seviyesi, hem yatırım değeri hem de ihtiyaç duyulan yaşam konseptinin gerçeğe dönüşmesini...