19 / 05 / 2024

Kaşaneler Konutları

Kaşaneler Konutları

Şaşkınbakkal'da hayata geçirilen Kaşaneler 5'de 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar sürüyor...

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

TOKİ Temmuz 2023 başvuruları resmen başladı, konutlar 2 bin 491 lira taksitle satılacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

TOKİ Temmuz 2023 başvuruları resmen başladı, konutlar 2 bin 491 lira taksitle satılacak... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

Artvin Borçka Afet Konutları sahiplerine teslim edildi!

Artvin'in Borçka ilçesinde inşa edilen 44 afet konutunun anahtarları, gerçekleştirilen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Fuzul Yapı’dan geldi. Başakşehir Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor.36 ay vade imkanı yeni yatırımcılarını bekliyor.

Buca Kırklar'daki kaçak konutlar yıkılıyor!

İzmir Buca'da muhtar senediyle vatandaşlara satılan arazilere yapılan konutlar ile ilgili başlatılan hukuki süreçte karar çıktı. Kaçak oldukları tespit edilen yapıtlar İzmir Büyükşehir ekiplerince yıkıldı.

Murat Kurum'dan deprem konutları ve kaçak yapı açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 81 ilde deprem konutlarının üretimini sürdürdüklerini belirtti ve “Elazığ ve Malatya’da ilk konutların geçici kabulu başladı" dedi. Muğla'da ise 5 bin 459 adet kaçak yapı belirlediklerini söyleyen Kurum, 576 yapının yıkıldığını açıkladı.

TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için konutlar üreten TOKİ binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. TOKİ konutlara başvuru yapmak isteyen binlerce vatandaş ''TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

Kaşaneler Konutları Haberi

Kaşaneler Konutları

Denge İnşaat imzası taşıyan Denge Kaşaneler 5, Şaşkınbakkal'da yer alıyor. 8 katlı tek blok halinde yükselen Denge Kaşaneler 5, 21 konuttan meydana geliyor.


Kaşaneler Evleri, 105 metrekare 2+1 daire tipinde tasarlandı. Son 5 adet kalan konutların satışları 650 bin TL ile 750 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.



Peşin alımlarda yüzde 8 indirim uygulayan Kaşaneler Konutları'nda banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Teslimleri Haziran 2013'te gerçekleşecek olan Kaşaneler 5 dairelerinde klima altyapı ve 1 adet klima, telefon ve internet altyapısı bulunuyor. Ortak alanlarda ise jeneratör, yangın ihbar ve söndürme sistemi ve otopark yer alıyor.


Denge Kaşaneler 5, Bağdat Caddesi'nde mağazalara, kafelere, restoranlara, kitabevlerine, sanat galerilerine, sosyal kulüplerine ve sahil...