23 / 05 / 2024

kasap döner satıldı mı

kasap döner satıldı mı

Türk fast food tarzında , dönerin yeri ayrıdır. Yaklaşık 10 yıl öncesine kadar sadece birkaç tane o da sınırlı sayıda şubesi olan döner zinciri vardı. Ancak son yıllarda bu sayı hızla artmaya başladı. Bunlardan biri de Kasap Döner. Kasap Döner, yılbaşından önce sessiz sedasız el değiştirmiş.

Bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka 7,9 milyon dolara satıldı!

Uzanlar’ın bankası Adabank, sonunda yeni sahibine kavuşuyor. 14 kez ihaleye çıkan, bir dönem 75 milyon dolar teklif edilen banka, Ahlatçı Grubu’na 7.9 milyon dolara satıldı. BDDK bu satışı onayladı.

Çiftçi Towers'taki daire ve dükkanlar icradan kapış kapış satıldı! İşte fiyatları

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Zincirlikuyu'da bulunan Çiftçi Towers't bulunan 437 taşınmaz icradan satışa çıktı. 4 milyar 289 milyon 645 bin TL fiyat biçilen dükkan ve daireler kısa sürede kapış kapış satıldı. İşte detaylar...

TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy - Florya aksında inşa edilen TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı...

Otokent Ankara’da dükkanlarının neredeyse tamamı satıldı!

Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş merkezi ve yaşam merkezi olacak olan Otokent Ankara'da dükkanlarının neredeyse satıldı. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan merkeze rekor sayıda talep geldi. 

Tapu satış döner sermaye harcı 2021!

Tapu dairesinde yapılan işlemler için ödenen masraflar arasında döner sermaye bedeli de yer alıyor. Peki, tapu satış döner sermaye harcı 2021'de ne kadar oldu? İşte tapu satış döner sermaye harcı 2021...

Torkam E-5'te 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy-Florya aksında hayata geçirilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı E5 Cadde ve Metro Dükkanları açık artırma usulü satışa sunuldu. Yaklaşık 500 yatırımcının büyük ilgi gösterdiği yüksek katılımlı açık artırmada, 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı...

Tapu satış döner sermaye harcı 2020!

Tapu dairesinde yapılan işlemler için ödenen masraflar arasında döner sermaye bedeli de yer alıyor. Peki, tapu satış döner sermaye harcı 2020'de ne kadar oldu? İşte tapu satış döner sermaye harcı 2020...

TEM Avrasya Cadde dükkanlarının tamamı satıldı!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde açık artırmayla satışa sunulan 17 cadde dükkanının tamamı satıldı.

Kasap Döner'den iki yeni konsept! 

Yeni ortaklık yapısından sonra Kasap Döner'den yeni konsept hamlesi geldi. Kasap Döner'e iki marka daha eklendi. 

Kasap Döner, Alınanlara satıldı!

Türk fast food tarzında , dönerin yeri ayrıdır. Yaklaşık 10 yıl öncesine kadar sadece birkaç tane o da sınırlı sayıda şubesi olan döner zinciri vardı. Ancak son yıllarda bu sayı hızla artmaya başladı. Bunlardan biri de Kasap Döner. Kasap Döner, yılbaşından önce sessiz sedasız el değiştirmiş.

Tapu satış döner sermaye harcı 2019!

Tapu dairesinde gerçekleşen işlemler için ödenen masraflar arasında döner sermaye bedeli de bulunuyor. Peki, tapu satış döner sermaye harcı 2019 ne kadar oldu?

Kasap Döner, Anadolu'ya açılıyor!

Kasap Döner, Anadolu'ya açılma kararı aldı. Kasap Döner Yönetim Kurulu Başkanı Sarıtaş, "2018 sonunda 75 şubeye, 2019 sonunda ise 100 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Yeni dönemde Anadolu'ya yayılacağız" dedi…

Kasap Döner franchise bedelini TL’ye çevirdi!

58 şubeli döner zinciri Kasap Döner'in sahibi Global Restoran Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, Türk Lirası'nın güçlendirilmesi ve korunması kampanyasına dâhil olarak franchise bedelini dolardan TL'ye çevirdiklerini dile getirdi. 

kasap döner satıldı mı Haberi

kasap döner satıldı mı

Türk fast food tarzında , dönerin yeri ayrıdır. Neredeyse her köşe başındaki lokantada, büfede döner görmek mümkündür. Sadece döneriyle ünlü restoranlar vardır. Ne var ki, döner markası zincirlerinin tarihi oldukça yeni.

Yaklaşık 10 yıl öncesine kadar sadece birkaç tane o da sınırlı sayıda şubesi olan döner zinciri vardı. Ancak son yıllarda bu sayı hızla artmaya başladı. Bunlardan biri de Kasap Döner.

Hızlı büyümesiyle dikkatleri üzerine çeken firma, 2010'da açıldı. Ancak zinciri kuran Sarıtaş Ailesi'nin et ile ilgili geçmişi çok eski. Erzincanlı Ahmet Sarıtaş'ın 1945 yılında İstanbul Üsküdar'da açtığı kasap dükkanına dayanıyor.

Aslında dayanıyordu, çünkü firma ile ilgili önemli bir gelişmeyi aktarmak istiyoruz. Kasap Döner, yılbaşından önce sessiz sedasız el değiştirmiş.

Para'da yer alan habere göre; Almanya merkezli risk sermaye girişimi Buchholz Management Holding...