29 / 04 / 2024

KasapDöner franchise şubeleri

KasapDöner franchise şubeleri

Geçen haftasonu faaliyete başlayan Ortaköy ve Esenyurt’taki franchise şubeleriyle bayileşme sürecini de hızlandıran KasapDöner, yıl sonuna kadar önsözleşmesini tamamladığı noktalarla birlikte şube sayısını 20’ye ulaştıracak

Sait Döner franchise şubeler açacak!

Sait İskender 'Sait Döner' markasıyla franchising vermeye başladı. 2021'de öncelikle büyükşehirde olmak üzere sekiz ila 10 arasında şube açılması hedefleniyor. 

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Bereket Döner'den franchise kampanyası!

Bereket Döner, franchise yatırımcılarına üç ay boyunca yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Bir şubenin toplam yatırım maliyeti 100 m2 için 250 bin ile 300 bin TL + KDV arasında değişiyor. Aylık ciro hedefi de 50 bin ile 500 bin TL arasında bulunuyor...

11 marka yıl sonuna kadar 391 franchise şube açacak!

Çiğ köfte, lahmacun, pide, döner gibi Türkiye'ye özgü lezzetler girişim fırsatları sunuyor. Bu alanda faaliyet gösteren önemli markalar franchising yoluyla büyüyor. 11 marka, 2019 yılının sonuna kadar toplam 391 franchise şube açmayı planlıyor...

Kasap Döner franchise bedelini TL’ye çevirdi!

58 şubeli döner zinciri Kasap Döner'in sahibi Global Restoran Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, Türk Lirası'nın güçlendirilmesi ve korunması kampanyasına dâhil olarak franchise bedelini dolardan TL'ye çevirdiklerini dile getirdi. 

KasapDöner 58. şubesini Florya’da açtı!

KasapDöner 58. restoranını İstanbul Aqua Florya’da açtı. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, yıl sonuna kadar 80 şubeye ulaşacaklarını açıkladı. 

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Kasap Döner 2018'de ABD'de şube açacak!

Alışveriş merkezlerinin görünür yerlerinde yabancı markalara öncelik tanındığını söyleyen KasapDöner’in Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, 2018 hedeflerine de değindi..

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

Bereket Döner, franchise ile büyüyecek!

Bereket Döner, genç yatırımcılar için yeni iş imkanları sağlayarak, 5 ayrı franchise modeliyle bütçesi küçük, hedefi büyük yeni nesil girişimcilerin önünü açacak.

KasapDöner'den kadın girişimcilere franchise desteği!

KasapDöner, kadın girişimcilere franchise desteği sunuyor. Firma 50 bin dolar olan franchise bedelini kadın girişimcilere yılsonuna kadar yüzde 50 indirim ile 25 bin dolara veriyor.

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

KasapDöner restoran sayısı 37'ye yükseltti!

Türkiye'de döner alanında faaliyet gösteren KasapDöner, 2 haftada 5 yeni restoran açtı. Böylece KasapDöner'in toplam restoran sayısı 37'ye yükseldi.

KasapDöner franchise şubeleri Haberi

KasapDöner franchise şubeleri

S’ ARITAŞ A.Ş. tarafından 5 milyon liralık marka yatırımı ile hayata geçirilen KasapDöner, 8’inci restoranını açtı. Geçen haftasonu faaliyete başlayan Ortaköy ve Esenyurt’taki franchise şubeleriyle bayileşme sürecini de hızlandıran KasapDöner, yıl sonuna kadar önsözleşmesini tamamladığı noktalarla birlikte şube sayısını 20’ye ulaştıracak. 2014’de lokanta sayısını 34’e ulaştırmak isteyen KasapDöner yöneticileri, yurtdışından da yüksek talepler geldiğiğini belirterek, “Türk dönerini en iyi şekilde dünya genelinde de temsil etmeye hazırız. Lokantalarımızın aylık ortalama cirosu 234 bin TL’ye yükselmiş durumda”...