29 / 04 / 2024

kasapdöner restoranları nerelerde var

kasapdöner restoranları nerelerde var

İstanbul’daki 13 şubede ayda ortalama 200 bin müşteriye döner yediren firma, 14.’üncü şubesini de Trump Cadde’de açacak. Emrah Sarıtaş, İstanbul’un ünlü caddelerinde de 7 yeni şube yatırımının devam ettiğini söyledi...

KasapDöner 58. şubesini Florya’da açtı!

KasapDöner 58. restoranını İstanbul Aqua Florya’da açtı. KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün, yıl sonuna kadar 80 şubeye ulaşacaklarını açıkladı. 

Kasap Döner 2018'de ABD'de şube açacak!

Alışveriş merkezlerinin görünür yerlerinde yabancı markalara öncelik tanındığını söyleyen KasapDöner’in Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Sarıtaş, 2018 hedeflerine de değindi..

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

KasapDöner'den kadın girişimcilere franchise desteği!

KasapDöner, kadın girişimcilere franchise desteği sunuyor. Firma 50 bin dolar olan franchise bedelini kadın girişimcilere yılsonuna kadar yüzde 50 indirim ile 25 bin dolara veriyor.

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

KasapDöner restoran sayısı 37'ye yükseltti!

Türkiye'de döner alanında faaliyet gösteren KasapDöner, 2 haftada 5 yeni restoran açtı. Böylece KasapDöner'in toplam restoran sayısı 37'ye yükseldi.

Baydöner, 91'nci restoranını Adapazarı'nda açtı!

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender yeni konseptiyle hizmete girdi.Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender ile 91 restorana ulaştı.

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender hizmete girdi!

Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender İle 91 restorana ulaştı.

Baydöner bu yıl şube sayısını 110'a çıkaracak!

Baydöner, Eskişehir'de açtığı şube ile restoran sayısını 90'a çıkardı. Şirketin CEO'su Bülent Polat, "2015'te şube sayımız 110 olacak" dedi.

Emlak alım satım döner sermaye bedeli 2015!

Taşınmaz malların devir işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda yapılan bu emlak alım satım işlemi için tarafların belli oranlarda harç ödemeleri gerekiyor. Peki, emlak alım satım döner sermaye bedeli 2015 ne kadar?

Isı pay ölçer nerelerde kullanılır?

Türkiye’de 2007 yılında yürürlüğe giren 5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ve 2008 yılında yayınlanan ilgili yönetmelikler ile ısı pay ölçer sistemi zorunlu hale getirildi. Peki, ısı pay ölçer nerelerde kullanılır?

KasapDöner Bakü'de şube açtı!

İlk yurtdışı şubesini Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da açan KasapDöner, şimdi de Azerbaycan'a başkent Bakü'den adım attı.İçten, "Geleneksel ve markasız bir Türk yiyeceği olan dönere hem marka kazandırdık hem de standart kalite getirdik." dedi.

KasapDöner Bakü'de restoran açtı!

Yurt dışında büyüme atılımını sürdüren KasapDöner, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de hizmete girdi.Kasap Döner, her gün yaklaşık 10 bine yakın misafir ağırlıyor.

kasapdöner restoranları nerelerde var Haberi

kasapdöner restoranları nerelerde var


TÜRKİYE’nin yeni ‘döner restoran markası’ KasapDöner, 2013 hedeflerini aştı.


İstanbul’daki 13 şubede ayda ortalama 200 bin müşteriye döner yediren firma, 14.’üncü şubesini de Trump Cadde’de açacak.  İstanbul’un ünlü caddelerinde de 7 yeni şube yatırımının devam ettiğini söyleyen Emrah Sarıtaş, “Nisan 2013’ten bugüne, 11 yeni şube açtık. Bu başarının sırrı, bir KasapDöner Lokantasının yatırım geri dönüş süresinin ortalama 18 ay olması.  2014 son çeyreği olarak planladığımız İstanbul dışına açılımımızı da yılın başında çektik.  Başta Kocaeli, İzmir, Denizli, Ankara, Bursa, Aydın, Muğla, Denizli, Antalya olmak üzere toplam 15, İstanbul’da ise 11 olmak üzere 2014 yılı sonunda 40 şubeye ulaşmayı ve ayda 500 bin müşteriye hizmet vermeyi hedefliyoruz. 2015 yılı hedefimiz ise 80 KasapDöner şubesine...