25 / 07 / 2024

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM

Kaşıbeyaz'ın altıncı şubesi İstanbul'un ve Türkiye'nin en iddialı AVM projelerinden biri olarak lanse edilen Büyükçekmece'de hayata geçecek Kıyı İstanbul projesinde yer alacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şile'deki kaçak villaları yıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şile'deki kaçak villaları yıktı. Yıkım anının yer aldığı video sosyal medyada yayılmaya başladı. İşte detaylar...

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Trafik sigortasında sıkıntı sürüyor. SEDDK, trafik sigortasından kaçınan şirketlere yönelik yeni önlemler peşinde!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) sektörün en sıkıntılı konularından biri olan zorunlu trafik sigortalarında önemli bir adım attı. Kurum, zorunlu trafik sigortasında poliçe düzenlemekten kaçınan şirketlere yönelik yeni yaptırımlar gelecek.

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Emekli ve memur maaş farkları ne zaman yatacak? En düşük emekli ve memur maaşı kaç TL'ye yükseldi? İşte yeni hesap...

Yeni oranlarla beraber, yeni maaşlar da netleşirken, maaş farklarının ödeneceği tarih merak edilmeye başlandı. Peki emekli ve memur maaş farkları ne zaman yatırılacak? SSK, Bağ-Kur maaş farkları ne zaman yatacak? En düşük emekli ve memur maaşı kaç TL'ye yükseldi? İşte yeni hesap...

Yunanistan’da kaçak inşaat iddiası: Köy halkına para cezası verildi!

Yunanistan İskeçe'deki Küçükdavutlu köyü camisinin kaçak inşaatla genişletildiği iddiası nedeniyle köy halkına para cezası verildi.

Çatalca'da 8 kaçak yapı yıkıldı!

Çatalca'da Hazine arazisi üzerinde ve imara aykırı olarak yapılan 8 kaçak yapı yıkıldı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, "Çatalca'da hiçbir şekilde kaçak yapı yaptırmayacağız" dedi.

Kaşıbeyaz'dan şube atağı! Mart'ta 2 yeni şube geliyor!

Kovid-19 salgını sebebiyle sektör küçülürken Kaşıbeyaz büyüyor. Mart ayında iki yeni şubeyi açmak için hazırlıklar yapılıyor. Şubelerin biri Büyükçekmece Kıyı İstanbul'da, diğeri ise Bahçeşehir Gölet'te açılacak. Kaşıbeyaz, yurt dışı yatırımlarını da hazırlıyor...

Kaşıbeyaz'dan iki yeni şube!

Yeme içme sektörünün en büyük oyuncuları araısnda yer alan Kaşıbeyaz, İstanbul Bahçeşehir Gölet’te ve Büyükçekmece Kıyı İstanbul projesinde 2 yeni şube açacak.

Kaş Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM Haberi

Kaşıbeyaz Kıyı İstanbul AVM

İstanbul'un meşhur restoranlarından Kaşıbeyaz Lezzet Grubu ile ilgili bu sayfalarda aralıklarla kulis haberleri yaptık. Ünlü marka konkordato süreci yaşamıştı. Bu süreçle ilgili her aşamayı bu sayfalarda aktardık. 2018 Eylül'de Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne müracaat ederek konkordatoya gitmişti. Bu süreçten bu yılın şubat sonu itibariyle kendi talepleriyle çıktılar. Artık Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, kendi ayaklarının üstünde, mahkeme koruması olmadan devam ediyor. Pandemi döneminde bile belirledikleri strateji doğrultusunda faaliyet gösteriyorlar.

Ekonomist'te yer alan habere göre; firma, restoranların kapalı olduğu dönemde paket sisteme yoğunlaşmış ve "Kendi kebabini evinde kendin pişir" sistemini başlatmıştı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Grup, Satır Arası ve Kaşıbeyaz Baklava isimli yepyeni markalarını franchise kanalıyla büyütme stratejisi yürüttü. Grubun Başkanvekili Murat Kaşıbeyaz ve ekibi pandemi döneminde de büyüme stratejilerinde değişiklik...