17 / 05 / 2024

Kasım Kızılgün

Kasım Kızılgün

Mkasan İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kasım Kızılgün tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Ümraniye, Çakmak Armağan Evler Mahallesi, Gürsel Sokak'ta kuruldu.

Kızılay'dan Mart 2024 fırsatı geldi! Hem KPSS hem de mülakatsız personel alıyor! İşte adım adım başvuru detayları

İş arayanların en çok çalışmak istediği kurumlar arasında yer alan Kızılay tam 9 farklı kadroda personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Kızılay'ın iş ilanı için nasıl başvuru yapılır? İşte adım adım Kızılay iş başvurusu detayları

TÜİK açıkladı! Kasımın zam şampiyonu belli oldu...

TÜİK'in kasım ayı enflasyon rakamlarını açıklamasından sonra fiyatı en fazla artan ve düşen ürünler de belli oldu. Bu kapsamda, kasımda fiyatı en çok artan ürün yüzde 13,63'yle tereyağı iken, en düşük artış oranı da yüzde 4,96'la taze meyvelerde gerçekleşti. İşte haberin detayları...

Altın rekora doymuyor! Elinde altını olan hemen baksın! 30 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Ons altın 2042 dolar olurken gram altın 1940 TL'yi geçti. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın, tam altın kaç TL? 30 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında son dakika! Bugün altın fiyatları ne kadar? 29 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyeler tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın 2047 dolar olurken yatırımcılar güncel canlı altın fiyatları araştırılıyor. İşte 29 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları rekor kırdı! Gram altın fırladı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 27 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları, bugün rekor kırdı, gram altın fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 27 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı! Altın fiyatları fırladı! 25 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararının ardından yükselişe geçti. Gram altın 1900 TL olurken diğer altın çeşitleri de adeta fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Kıyıda köşede, yastık altında altını olanlar yaşadı. 25 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fırladı! Çeyrek altın resmen uçtu! 23 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı öncesi resmen fırladı. Çeyrek altın fiyatı ise adeta uçuşa geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 23 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları uçtu! Altın almak isteyenler hemen bu rakamlara bakın! 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının belli olması ile beraber yükselişe geçti. Dolar aşağı yönlü hareket ederken, altın fiyatları resmen uçtu. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Altın alalım mı, satalım mı? Altın yatırımcıları dikkat! 15 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın almak isteyen yatırımcılar güncelm fiyatları araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Altın alalım mı, satalım mı? 15 Kasım Çarşamba altın fiyatları.

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1935 dolardan işlem görürken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gremse altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları.

Altın çakıldı! Altını olanlar dikkat! 1 çeyrek altın bugün ne kadar? 11 Kasım 2023 Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları adeta çakıldı. Geçtiğimiz haftalarda rekor yükselişe imza atan altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarını araştyırıyor. Peki 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 11 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları.

Kasım Kızılgün Haberi

Kasım Kızılgün

Mkasan İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kasım Kızılgün tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Ümraniye, Çakmak Armağan Evler Mahallesi, Gürsel Sokak'ta kuruldu. 


Mkasan İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve...