14 / 05 / 2024

Kasımlı Yapı adres

Kasımlı Yapı adres

Kasımlı Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Faruk ve Zükrullah Faruk ortaklığında kuruldu.

Kasır Living Bostancı'da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı!

Kasır Yapı tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Kasır Living Bostancı'da  yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Kasır Living Bostancı'da villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kasımlı Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kasımlı Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Faruk ve Zükrullah Faruk ortaklığında kuruldu.

Karma projelere talep her geçen gün artıyor!

Konut, AVM, ofis, otel, kültür merkezi gibi birden fazla işlevi olan karma kullanımlı yapılar, İstanbul’dan diğer büyük şehirlere yayılıyor. Karma projelere olan ilgi her geçen gün artıyor.

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Soyak Yapı Soyak Konforia adres!

40 bloktan meydana gelecek olan proje toplam 5 bin adet daireden oluşacak. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgilerine göre Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi'nde yükseliyor.

Suudi'ler Trabzon'daki Blue Green'i satın aldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı.

Kasır Yapı, Blue Green'i CNR Emlak Fuarı'nda tanıttı!

CNR Emlak Fuarı'nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Soyak Konforia Soyak Yapı adres!

Toplam 271 adet daireden meydana gelen projede 1+1 daireler 178 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgileri kapsamında Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

MuuM, Cityscape ödülleri 2015 finallerinde yarışacak!

MuuM, Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı kapsamında verilen mimarlık ve gayrimenkul ödüllerinde, Rönesans Mecidiyeköy Ofisi’yle “Karma Kullanımlı Yapılar” kategorisinde adını finale yazdırdı.

Concord İstanbul Teknik Yapı adres!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de bulunuyor.

Metropark Teknik Yapı adres!

7 blok halinde yükselen Metropark projesi Tenknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.Metropark Teknik Yapı adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

İstwest Fer Yapı adres bilgileri!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede dairelerin fiyatları 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İstwest Fer Yapı adres bilgileri kapsamında proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Rönesans Mecidiyeköy ofisi The Plan Awards 2015’te finalist oldu!

MuuM tarafından tasarlanan Rönesans Mecidiyeköy Ofisi dünyaca ünlü İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından düzenlenen The Plan Awards 2015’te ‘Karma Kullanımlı Yapılar’ kategorisinde finalist olma başarısını gösterdi.

Kasımlı Yapı adres Haberi

Kasımlı Yapı adres

Kasımlı Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Faruk ve Zükrullah Faruk ortaklığında kuruldu.

Kasımlı Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
INSAAT 1. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları...