02 / 05 / 2024

KASKİde ihaleler sonuçlandı

KASKİde ihaleler sonuçlandı

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce iki ihalenin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi. İhaleler Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda yapıldı ve KASKİ'nin resmi sayfasından canlı olarak verildi.

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

Kira anlaşmazlıklarında arabuluculuk başvurularının yüzde 27'si anlaşmayla sonuçlandı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira anlaşmazlıklarında 62 bin 348 başvurunun 17 bin 201'inin anlaşma ile sonuçlandığını belirtti. İşte Bakan Tunç'un o açıklamaları...

Meclise Sunulan Ek Bütçe Kanun Teklifi Sonuçlandı mı? Hangi Gerekçelerle Sunuldu ve Ne Kadar Ödenek Talep Edildi?

Meclis Başkanlığı'na sunulan tekliflerden biri de Ek Bütçe Kanun Teklifi oldu. Bu teklif, Merkezi Yönetim Bütçesine 1 trilyon 119 milyar liralık ek ödenek beklemektedir. Ek ödenek ihtiyacı bazı gerekçeler gösterilerek Meclis’e taşınmıştır. Ek Bütçe Kanun Teklifi neden sunuldu, sonuç ne oldu?

Maaşı zamanda yatmayan EYT'lilere SGK'dan müjde! Avans talep edebilirsiniz!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi nihayet yürürlüğe girerek, 2 milyondan fazla kişi için emeklilik kapılarını araladı. SGK çalışanları, durmaksızın EYT başvurularını değerlendirip, sonuçlandırıyor. Maaşları geciken EYT'liler içinse avans ödemesi olacağına dair sevindirici haberler geldi.

BİLSEM sorgulama ekranı nereden bakılır? 2023 değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Üstün zekalı ve yetenekli öğrencilere yönelik Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri'nin (BİLSEM) bireysel değerlendirme sonuçları bugün Millî Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi http://meb.gov.tr adresi üzerinden açıklandı.

Fi Yapı İflas Erteleme davası sonuçlandı!

Fi Yapı, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan imzası taşıyan bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruya göre; İflas Erteleme davası sonuçlandı.

Antalya’daki 5 milyar dolarlık miras davası sonuçlandı! Dev arazinin 700’den fazla mirasçısı çıktı!

Antalya kent merkezinde 5 milyar dolar değerinde 4 bin dönüme yakın arazinin üçte bir hisse sahibi Arap Süleyman'ın miras davası resmen sonuçlandı. İşte ayrıntılar...

A101'de sebze-meyveye müthiş hafta sonu indirimi! Domates, patates, patlıcan... İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101'de hafta sonu indirim fırsatı devam ediyor. A101 seçili sebze meyve ürünlerinin indirimli fiyat listesini yayımladı. Peki, bugün hangi sebze-meyve fiyatları indirime girdi? İşte 21 Mayıs 2022 aktüel ürünler sebze meyve fiyat listesi..

Koray GYO'nun Ankara-Ankara projesi davası sonuçlandı! 

Koray GYO'nun Ankara-Ankara projesiyle ilgili davasında istinaf başvurusu reddedildi ve dava şirket lehine sonuçlandı. 

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davası sonuçlandı!

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davasında yeni bir gelişme yaşandı. Buna göre, dava Doğuş GYO'nun lehine sonuçlandı. 

Van Depremi'ndeki 'Işık Apartmanı' davası 10 yıl sonra sonuçlandı!

2011 yılında Van'da meydana gelen depremde 10 kişinin yaşamını yitirdiği Işık Apartmanı davası sonuçlandı.

ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması sonuçlandı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından gerçekleştirilen “ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması - 2020” sonuçlandı ve ödüller sahiplerini buldu.

KASKİde ihaleler sonuçlandı Haberi

KASKİde ihaleler sonuçlandı

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce iki ihalenin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi.İhalelerin Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda yapıldığını ve KASKİ’nin resmi web sayfasından (www.kaski.gov.tr) canlı olarak verildiğini belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, “Söz konusu ihaleler; Atıksu Arıtma Tesisi personel ve araç kiralama hizmeti alımı ile Kanal bakım, onarım, temizleme ve küçük ölçekli yapım işi ihaleleri” dedi. İhalelerin yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanı ve üyeleri ile katılımcılar huzurunda yapıldığını açıklayan Batukan, ihale sonuçlarının komisyon üyelerinin yapacağı değerlendirmeden sonra belirleneceğini belirterek, ihalelere katılan firmalar ve teklifleri hakkında şu bilgileri verdi:


"Atıksu Arıtma Tesisi personel ve araç kiralama hizmeti alım ihalesi 7 Firma katıldı. Bunlardan Ezel İletişim- FHF İnş. iş ortaklığı 2.580.510,00 TL, Mustafa Balcı 2.588.765,00 TL, Bayram Doğan 2.65.954,00 TL,...