18 / 05 / 2024

Kasmir Temizlik Otomotiv İnşaat Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi

Kasmir Temizlik Otomotiv İnşaat Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi

Kasmir Temizlik Otomotiv İnşaat Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Erkan Açılan ve Kurtuluş Bozkır ortaklığında kuruldu.

Teknik2024 İnşaat Otomotiv Temizlik Ambalaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik2024 İnşaat Otomotiv Temizlik Ambalaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Uslu tarafından kuruldu.

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dinlenmez İnşaat Elektrik Elektronik Metal Otomotiv Ve Temizlik Malz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Ozanlı İnşaat Hırdavat Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozanlı İnşaat Hırdavat Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çay tarafından kuruldu.

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kale tarafından kuruldu.

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kanbur tarafından kuruldu.

Tiamo Otomotiv İnşaat Temizlik Ambalaj Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiamo Otomotiv İnşaat Temizlik Ambalaj Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Ünal tarafından kuruldu.

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Halksan İnşaat Plastik Otomotiv Lojistik Elektrik Temizlik Hidrolik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halksan İnşaat Plastik Otomotiv Lojistik Elektrik Temizlik Hidrolik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kader Aydın tarafından kuruldu.

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

Kasmir Temizlik Otomotiv İnşaat Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Haberi

Kasmir Temizlik Otomotiv İnşaat Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi


Kasmir Temizlik Otomotiv İnşaat Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Erkan Açılan ve Kurtuluş Bozkır ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Kasmir Temizlik Otomotiv İnşaat Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Her türlü kamu ve özel kurum ve kuruluslara, askeri birliklere, belediyelere, üniversitelere, dernek ve vakıflara, kooperatiflere, sahıslara a) Araçlı ve araçsız olarak, çöp ve katı atık, moloz toplama faaliyetleriyle, endüstriyel, kimyasal, tıbbi atık, toplama, cadde ve yol süpürme, yıkama, hasere ilaçlama, çevre temizligi faaliyetlerinde bulunur. b)Atık maddelerin her türlü ekip, araç ve gereçle ayrıstırılmasını, geri dönüsümünü, ekonomiye geriye kazandırılma faaliyetlerinde bulunur ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kasmir Temizlik Otomotiv İnşaat Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Adres; 100.Yıl Mah.2260.Sok.No.11...