07 / 05 / 2024

Kastamonu Hanönündeki metruk evler yıkılıyor

Kastamonu Hanönündeki metruk evler yıkılıyor

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde belediye ekipleri merkez mahallesi sınırları içerisindeki kullanılmayan ve yıkılma tehlikesi arz eden metruk evleri yıkıyor. Başkan Serkan Uçar, bu metruk evlerin sahipleri tarafından terk edilmiş evler olduğunu söyledi.

1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Hanı iki ayda yıkılacakmış!

Belediye tarafından 1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Han'ının yıkımı için 2 ay süre verilmiş.

Prof. Dr. Gürsel Öngören: Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engeller kalktı!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kanunda yapılan yeni düzenlemelerle kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerin kalktığını söyledi.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Yapı Kredi'nin önündeki emekli kuyruğu bu yüzdenmiş! Geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi!

Emeklilere müjde resmen verildi. Yapı Kredi'nin önündeki emekli kuyruğunun nedeni belli oldu. Geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi. İşte bütün ayrıntılar...

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

TSKB GYO Tahir Han'ın değerini açıkladı! İşte o rakam...

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, Kemankeş - Murakıp Sokak 121 pafta, 77 ada ve 57 no'lu parseldeki Tahir Han Binası'nın değeri belli oldu. İşte o rakam...

Kastamonu Hanönü için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Hanönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Cezaevi'nin taşınacağı yönündeki iddialar TBMM gündeminde!    

Bursa Cezaevi'nin taşınacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Limak İnşaat'tan Fenerbahçe hissedarı olduğu yönündeki iddialara yanıt! 

Limak İnşaat, "Fenerbahçe hissedarı olduğu" yönündeki iddiaları yazılı açıklama ile yalanladı. 

Ankara Çankaya'da metruk binalar yıkılıyor!

İçişleri Bakanlığının suç ve suçlulara barınma alanı sağlayan metruk mekanların yıkılması talimatı üzerine Ankara'da çalışmalar başladı. Çankaya Çiğdem Mahallesi Şirindere Vadisi'ndeki metruk binaların yakımı yapıldı.

Silivri Mimarsinan Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Silivri Belediyesi ilçe genelinde tehlike arz eden metruk binaları yıkımını sürdürüyor. 

Kastamonu Hanönündeki metruk evler yıkılıyor Haberi

Kastamonu Hanönündeki metruk evler yıkılıyor

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde belediye ekipleri merkez mahallesi sınırları içerisindeki kullanılmayan ve yıkılma tehlikesi arz eden metruk evleri yıkıyor.


Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe Merkezinde Atatürk Meydanında bulunan Şahin Akça ve Mahmut Tekin’e ait metruk evler göçme tehlikesi yarattığı gerekçesiyle yıkıldı. Belediye Başkanı Serkan Uçar, bu metruk evlerin sahipleri tarafından terk edilmiş evler olduğunu belirterek bu evlerin sahiplerinin rızası alınarak yıkıldığın söyledi.


Atatürk Meydanı çevresinde bulunan bu tehlike saçan evleri yıkarak olabilesi kazaların önüne geçmeyi amaçladık diye konuşan Uçar, Ayrıca diğer yıkılma tehlikesi arz eden binaların yıktırılması veya tehlikeli durumun giderilmesi için Belediye Encümenince karar alınmıştır. Bu gibi binalar için çalışmalarımız devam etmektedir ”...