06 / 05 / 2024

Kastamonu Havalimanı nasıl

Kastamonu Havalimanı nasıl

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, geçen yıl temmuz ayında açılan Kastamonu Havalimanı'nın, 2013 yılı içerisinde 35 bin 94 yolcuya hizmet verdiğini bildirdi...

İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları başlıyor! İstanbul Havalimanı seyir terasına nasıl çıkılır?

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, geçen sene açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk resmi spotter (seyir terası) alanını kullanmak isteyenler için başvuruları başlattı. İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

Atatürk Havalimanı'na yapılacak hastane emlak piyasasını nasıl etkileyecek? 

Atatürk Havalimanı arazisine yapılan pandemi hastenesinin havalimanı çevresindeki ilçelerde emlak piyasasını etkileyeceği öngörülüyor. Peki emlak piyasası nasıl etkilenecek? Emlakçılar konuyla ilgili ne diyor? İşte detaylar...

Berlin Havalimanı nasıl ulusal travmaya dönüştü?

inşaatına 2006'da başlanan ve milyarlarca Euro'ya mal olan Brandenburg Havalimanı, ilan edilen açılış tarihinin üzerinden yedi yıl geçmesine rağmen hâlâ açılamadı...

Atatürk Havalimanı nasıl dönüştürülebilir?

ULI Türkiye tarafından düzenlenen ve konusunda uzman kişilerin katıldığı forumda, ‘Atatürk Havalimanı Nasıl Dönüştürülebilir?’ sorusu konuşuldu.

TAV, Atatürk Havalimanı'nın boşluğunu nasıl dolduracak?

İstanbul Havaalanı, bu ay tam kapasiteyle faaliyete geçti. Bu taşınmayla TAV Havalimanları Holding en önemli amiral gemisini olan Atatürk Havalimanı'nı kaybetti. Atatürk Havalimanı’nın yerini nasıl dolduracağının cevabı şirketin geleceğini de belirleyecek.

İstanbul Havalimanı nerede, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı, Tayakadın ve Akpınar köyleri arasındaki 76,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edildi. Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü'ne yakın bir yerde konumlanıyor. Peki İstanbul Havalimanı'na nerededir, nasıl gidilir?

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İstanbul Havalimanı’na taşınmada uçuşlar nasıl olacak?

İstanbul Havalimanı’na taşınmada THY'nin uçuşlarını nasıl yapacağı belli oldu. 5 Nisan saat 03:00’da başlayacak taşınma süreci 45 saat sürecek.

Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

Havalimanındaki bir yangın riski, iyi mühendislik ve doğru çözüm tercih edilerek  binlerce yolcuyu paniğe sevk etmeden kontrol altına alınabiliyor. Peki, Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Geleceğin en güzel 5 havalimanı nasıl olacak?

Dünya genelinde en güzel havalimanları seyahat otoriteleriyle yapılan anketlerle ve  mimar ve mühendislerinin öncülük ettiği sivil toplum kuruluşlarının deneyimli jürileri tarafından seçiliyor. Peki, Geleceğin en güzel 5 havalimanı nasıl olacak?

Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım!

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor. Peki Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım...

3. havalimanı metro güzergahı nasıl olacak?

Tamamlandığında 200 milyon yolcu kapsitesine sahip olacak olan 3. havalimanı 29 Ekim'de resmen açılacak. 3. havalimanına geri sayım başlamışken en çok merak edilen soru ''havalimanına ulaşım nasıl sağlanacak?'' oluyor.

Kastamonu Havalimanı nasıl Haberi

Kastamonu Havalimanı nasıl

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kastamonu Havalimanı'nın 19 Temmuz 2013'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldığını anımsattı.


Kastamonu Havalimanı'na halkın gösterdiği ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Birdal, şöyle konuştu:


"Temmuz ayında 74 uçak hareketinin olduğu havaalanında, 2013 yılı Aralık ayı sonunda toplam 431 uçak trafiği gerçekleşti. Geçen yıl Temmuz ayında açılan Kastamonu Havalimanı, 2013 yılı içerisinde toplam 35 bin 94 yolcuya hizmet verdi. Doğası ve yeşiliyle ülkemizdeki en güzel manzaralı havalimanı olma özelliğini taşıyan Kastamonu Havalimanı, modern bir havalimanında bulunması gereken her türlü imkan ve ileri teknolojiyle...