07 / 07 / 2024

Kastamonu İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner

Kastamonu İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner

Kastamonu İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, Yukarıhatıpbağı Mahallesi' nde İnebolu Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Engin Uzuner, Yukarıhatıpbağı Mahallesi' nin çalışmalar ile yenileneceğini söyledi....

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

TOKİ Kastamonu İnebolu projesiyle o mahalleye 71 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Kastamonu İnebolu projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 71 adet konut yer alıyor.

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha tarih belli oldu! Hemen bakın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu İnebolu projesi için yeni tarih belli oldu. Verilen detaylara göre, Kastamonu TOKİ projesinde 71 konut yer alacak.

Ev alacaklara son dakika müjdesi: O ilde bahçeli ev satılıyor! Bu tarihe aman dikkat! 

Kastamonu İl Özel İdaresi, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Camikebir Mahallesi, Müezzin Mevkiinde yer alan tek katlı ev ile bahçesini satıyor. Peki Kastamonu İnebolu'da yer alan bahçeli evin fiyatı ne kadar? 

Kastamonu'da turizm tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 22 Mayıs'ta!

Kastamonu İli Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan turizm tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Kastamonu Belediyesi ticaret ve konut alanı imarlı arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kastamonu Belediyesi 67.5 milyon TL'ye arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Merkez Kuzeykent'te yer alan arsayı 67 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Kastamonu İnebolu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İnebolu ilçesinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kastamonu İnebolu için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili İnebolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu'da 3.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu Abana Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Kastamonu'da 3.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 3 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti iktidarları döneminde Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Kastamonu'yu marka şehir haline getirecek o projeleri, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle gerçekleştiriyoruz'' dedi.

Kastamonu İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner Haberi

Kastamonu İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner


Kastamonu İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, Yukarıhatıpbağı Mahallesi'nde başlatılan altyapı çalışmaları ile mahallenin yenileneceğini söyledi.


Uzuner, Yukarıhatıpbağı Mahallesi'nde İnebolu Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Uzuner, geçen dönemde yaptıkları çalışmaları hızla devam ettirdiklerini ve eksik kalan yerlerin tamamına bu dönemde çözüm bularak ilçeyi daha güzel ve yaşanabilir hale getireceklerini kaydetti. Uzuner, “Müftü Yokuşu’nda geçen dönem ara verilen kanalizasyon çalışması devam ediyor. Alt ve üst yapısıyla beraber çalışmaya start verdik. Alt yapısı yapılacak ve üst yapısı parke vb. onlar birkaç ay içerisinde belediyenin kendi imkanları ile belediyenin çalışan araç ve gereçleriyle beraber başlamış durumda. Hastane caddesinde daha önce olmayan kanalizasyon, hastanenin kanalizasyonu da dahil o civardaki evlerin ve dairelerin kanalizasyonları halk eğitim merkezinin karşısındaki tarladan kaldırıma doğru...