05 / 05 / 2024

Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı cami

Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı cami

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı kışlasında inşa edilecek caminin temel atma törenine katıldı.

Tuzla'da askeri alan imara açıldı!

İstanbul Tuzla'daki 130 bin metrekarelik Jandarma Komando Tabur Komutanlığı arazisi imara açıldı.

Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı'ndaki caminin temeli atıldı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı kışlasında inşa edilecek caminin temel atma törenine katıldı.

MÜSİAD, Diyarbakır'da cami açıyor!

MÜSİAD, Diyarbakır Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nda Mehmetçiğin kullanımı için camii hayata geçirdi. Camiinin açılışı 12 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Tuzla’daki askeri arazi imara açıldı!

Tuzla'da yer alan Jandarma Komando Tabur Komutanlığı Kışlası’nın yanındaki arazi imara açıldı. Mülkiyeti belediyeye ait araziye konut yapılacak.

Ordu Ulubey'de Müze Şehit Evi yaptırıldı!

ORDU’nun Ulubey İlçesi’nde yaşayan 60 yaşındaki Sami Aktaş, 6 yıl önce Hakkari’de şehit düşen oğlu jandarma komando çavuş Emrah Aktaş’ın anılarını, yaptırdığı müze evde yaşatıyor.

Ramazan Çalık şehit ailesine verdiği ev sözünü yerine getirdi!

Mardin'in Midyat'ta patlama sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Barış Akkabak'ın ailesi için Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık yeni bir ev yaptırma sözü vermişti.

Sultangazi'ye yeni park!

Yeşil alan ve park sayısını artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Sultangazi Belediyesi, Yayla Mahallesi’nde yer alan Şehit Jandarma Komando Er Onur Karakuş Parkı’nı hizmete açıyor.

Sultangazi Serkan Başyiğit Parkı açıldı!

Sultangazi Belediyesi, park ve yeşil alan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 50. Yıl Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Jandarma Komando Er Serkan Başyiğit Park’ının açılış törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katıldı...

Karaman Ermenek'teki maden işçileri için TSK harekete geçti!

TSK tarafından Zonguldak ve Kütahya'dan arama-kurtarma çalışmalarına katılacak AFAD ekiplerinin bölgeye ulaştırılması için iki askeri uçak görevlendirildi. İki jandarma komando timi de arama-kurtarma çalışmalarına destek için bölgeye gitti...

Tahsin Babaş: Kastamonu'da 1 milyon turist hedefliyoruz!

Kastamonu son yıllarda turizm alanında büyük bir gelişmeye sahne oluyor. Kastamonu Belediyesi, yönünü turizme çevirdi. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, turizm alt yapısını tamamlayarak "1 milyon turist" hedefine ulaşacaklarını söyledi.

Erzincan'da TOKİ Jandarma Karakolu yaptıracak!

Erzincan İli; Kemaliye İlçesi Başbağlar Jandarma Karakol Komutanlığı Taş Duvar Ve Kule İnşaatı, Refahiye İlçesi Akarsu Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası İnşaat yapım işi ihalesi bugün yapılacak...

TOKİ Erzincan'da Jandarma Karakolu inşaatı yaptıracak!

Erzincan İli; Kemaliye İlçesi Başbağlar Jandarma Karakol Komutanlığı Taş Duvar Ve Kule İnşaatı, Refahiye İlçesi Akarsu Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası İnşaat yapım işi ihalesi yarın yapılacak...

Kapadokya'da turistlerin güvenliğini atlı jandarma timleri sağlıyor!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde, turistik mekanlarda yerli ve yabancı turistlerin güvenliğini atlı jandarma timleri sağlıyor. Kapadokya bölgesinde halkın ve turistlerin can ve mal güvenliği için görev yapılıyor...

Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı cami Haberi

Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı cami

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı kışlasında inşa edilecek caminin temel atma törenine katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı 31'inci Dönem Uzman Erbaş Komando Temel Kursu Mezuniyet Töreni'ne katılan Soylu, program sonrasında düzenlenen temel atma töreninde yaptığı konuşmada, caminin oğulları tarafından Hasan Demir hayratına yaptırıldığını belirtti. 

Oğullarının Hasan Demir'in hayratına yapılabilecek en güzel eserlerden birini hayata geçirdiklerini ifade eden Soylu, "Allah'ın mescidini yapıyorlar. Hayırlı evlatlar, annelerinin, babalarının hayır hasenat yaparak dua kapılarını açık tutanlardır. Yani burada kılınacak her namaz, yapılacak her dua, buraya ziyarette bu tesisten istifade edecek her insan, attığı her adımla inşallah öteki dünyada babanıza, ailenize dualar edecek ve onların amel defteri işleyecek." açıklamasında bulundu.

Caminin yapıldığı alanın...