28 / 04 / 2024

kastamonu özelleştieme

kastamonu özelleştieme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bolu, Nevşehir, Ankara, Düzce, Kastamonu, Aydın ve Hatay'da bulunan 16 gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

14 ildeki 30 kamu arazisi için özelleştirme kararı!

Ankara, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Elazığ, Eskişehir, Kastamonu, Kırklareli, Niğde, Aydın, Şanlıurfa, İzmir'de yer alan kamu arazileri için özelleştirme kararı alındı

Özelleştirme kapsamında 5 ildeki gayrimenkullerin planları karara bağlandı!

Özelleştirme kapsamında yer alan Ankara, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu ve Tokat illerindeki bazı gayrimenkullerin imar planlarına ilişkin değişikliklerin karara bağlandığı açıklandı.

ÖİB 6 ildeki 24 gayrimenkulü özelleştiriyor!

ÖİB tarafından Afyonkarahisar, Amasya, Eskişehir, Erzurum, Kastamonu ve Tokat'taki 24 gayrimenkulü satış usulü ile özelleştiriyor...

Erzincan ve Kastamonu Şeker fabrikalarının ihale başvuru süresi uzatıldı!

Erzincan ve Kastamonu Şeker fabrikalarının özelleştirme ihaleleri için son teklif verme tarihinin uzatıldığı açıklandı. 

Erzincan ve Kastamonu Şeker Fabrikası'nın ihale tarihi uzatıldı!

ÖİB tarafından Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.ye ait Erzincan Şeker Fabrikası ve Kastamonu Şeker Fabrikası’nın özelleştirme ihalelerinde tarih uzatıldı...

Kastamonu Şeker Fabrikası'nın özelleştirilme nedeni TBMM'de konu oldu!

Kastamonu Şeker Fabrikası'nın özelleştirilme nedeni meclis gündemine taşındı. MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kastamonu Daday imar planı onaylandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Kastamonu İli, Daday İlçesi, Merkez Mahallesi (283 ada, 2 parsel) İmar Planı Değişikliği onaylandı..

Kastamonu Hanönü'nde özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kastamonu ili, Hanönü ilçesi, Hanönü Mahallesi, 438 ada, 1 no.lu parsele ilişkin özelleştirme kararı verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

ÖİB, 6 ildeki 16 arsayı özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Balıkesir, Elazığ, Karaman, Kastamonu, Kocaeli ve Osmaniye'de bulunan 16 arsayı satış yöntemiyle özelleştiriyor. Özelleştirme ihalesi için son teklif verme tarihi 30 Kasım 2016 olarak belirlendi.

ÖİB, 6 ildeki 16 gayrimenkulu özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Balıkesir, Elazığ, Karaman, Kastamonu, Kocaeli ve Osmaniye'de bulunan 16 gayrimenkulü özelleştiriyor.

ÖİB, 16 ildeki 40 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Yozgat, Tokat, Sinop, Konya, Samsun, Kastamonu, Eskişehir, Erzurum, Edirne, Çorum, Bilecik, Bayburt, Balıkesir, Aksaray, Afyonkarahisar ve Ankara'da bulunan 40 gayrimenkulü özelleştiriyor.

Kastamonu'da 13 gayrimenkul satılarak özelleştirilecek!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Kastamonu, Tosya, Taşköprü ve Merkez ilçelerinde yer alan 13 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştirilecek.

ÖİB Kastamonu Tosya'daki gayrimenkulü özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kastamonu Tosya'nın İbniselim Mahallesi'ndeki gayrimenkulü özelleştirdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

kastamonu özelleştieme Haberi

kastamonu özelleştieme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bolu, Nevşehir, Ankara, Düzce, Kastamonu, Aydın ve Hatay'da bulunan 16 gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Kararlar için