07 / 05 / 2024

Kastamonu Saat Kulesi Projesi

Kastamonu Saat Kulesi Projesi

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu'da gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili olarak görüşmek üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara 1 Numaralı Koruma Bölge Kurulu'na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Kız Kulesi'nin açılış saati belli oldu!

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Kız Kulesi saat kaçta açılacak?

Çamlıca Kulesi 29 Mayıs'ta açılıyor!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi'nde sona gelindi. 369 metre uzunluğundaki kule, 29 Mayıs Cumartesi saat 14:00'te resmen açılacak.

TOKİ Kastamonu 106 konut ihalesi bugün!

81 ildeki yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün! 

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kastamonu Tosya'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Dilküşah Mahallesi (Tosya Dumlupınar Ortaokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Merkez İlçesi Saraçlar Mahallesi (Ceritoğlu İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kastamonu'ya 2 yeni konut! İhalesi yarın!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Dilküşah Mahallesi (Tosya Dumlupınar Ortaokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Merkez İlçesi Saraçlar Mahallesi (Ceritoğlu İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kuzeykent Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kastamonu 109 konut ihalesi 6 Temmuz'da!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi, Dilküşah Mahallesi 109 Konut İnşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 6 Temmuz 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Sülün Osman’ın hikayesi kimseye ders olmadı!

Sülün Osman, Türkiye'nin en ünlü dolandırıcısıydı. Galata Köprüsü'nü, Şehir Hatları Vapurları'nı, Saat Kulesi'ni bile sattı ya da kiraladı. Sülün Osman'ın hikayesi kimseye ders olmadı...

Çorum'daki tarihi saat kulesi yenilenecek!

Çorum'da, Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid döneminde Çorumlu Yedi Sekiz Hasan Paşa'nın inşa ettiği saat kulesinin kadranlarının yenilenmesi için çalışmalara başlandı.

Antalya saat kulesine kubbe yapılacak!

Antalya'nın en önemli sembollerinden biri olan Saat Kulesi'nin tepesinde, 1940'lı yıllara kadar kubbe olduğu ortaya çıktı. Vakıflar Bölge Müdürlüğü, üzerine sonradan yapılan taşları kaldırarak, Saat Kulesi'ne kubbe yapacak.

Kastamonu Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kastamonu Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kastamonu Saat Kulesi Projesi Haberi

Kastamonu Saat Kulesi Projesi

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu'da gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili olarak görüşmek üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara 1 Numaralı Koruma Bölge Kurulu'na bir ziyaret gerçekleştirdi. 


Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın, geçen cuma. Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara 1 Numaralı Koruma Bölge Kurulu'na yaptığı ziyaretle. Kastamonu'da hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında görüşmelerde bulunduğu bildirildi. Belediye Basın ve Halkla İlişler Müdürlüğümden verilen bilgiye göre. Babaş, 1 Numaralı Koruma Bölge Kurulu'na yaptığı ziyarette 2'inei Etap Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi kapsamında tamamlanması düşünülen Kefeli Sokak. Atabey Sokak ve İbnineccar Sokaklarını kapsayan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Ayrıca Anıtlar Kurulu'nda gerçekleştirilen toplantıda Kastamonu'da hayata geçirilmesi planlanan en önemli ve büyük ölçekli projelerden bir tanesi olarak göze çarpan Teleferik Projesi ile Nasrullah Camii Meydan ve...