10 / 05 / 2024

kastamonu Tosya Dört Yol köprülü kavşak

kastamonu Tosya Dört Yol köprülü kavşak

Tosya Dört Yol mevkii'nde başlatılan alt geçit, dere yatağı ıslahı ve servis yolu güzergahı hazırlama çalışmaları hızla yol alıyor. Başkan Şahin, "İlçemiz modern bir köprülü kavşak ile hizmet alacak" dedi.

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Kastamonu Tosya Hükümet Konağı ihalesi 17 Nisan'da!

Kastamonu Tosya Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Dört Mevsim İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dört Mevsim İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ergün tarafından kuruldu. 

Yurdun dört bir yanında inşa edilen dev eserler!

AK Parti, 17 yılda yurdun dört bir yanında dev eserler hayata geçirdi. Dev eserler dünyayı hayran bıraktı. İşte inşa edilen dev eserler... 

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’nun şehir terası Boztepe’de hayata geçirilen “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nde inşaat yükseliyor!

Ordu’yu geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatını tamamlıyor.

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün başlıyor.

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı yükseliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 530 rakımlı Boztepe’de inşaatına başladığı “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatı hızla yükseliyor. 

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun projesinde çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun projesinde toplam 11 dairelik, 5 adet villa tipi otel ile 1 adet restoran için çalışmalara başladık

Hilton'dan dört yeni otel geliyor!

Hilton, DoubleTree by Hilton ve Hampton by Hilton markaları altında Türkiye'de dört yeni otel açmayı planlıyor.

Kira geliri vergisi dört taksitte ödenebiliyor!

GarantiPay, kart sahiplerine online vergi ödemesi sağlıyor. Garanti Bankası aracılığı ile kira geliri vergisi dört taksitte ödenebiliyor..

Avrupa Konutları Atakent 4'te dört dörtlük kampanya!

Avrupa Konutları Atakent 4'te dört dörtlük kampanya fırsatı 15 Mart'a kadar devam edecek. Yüzde 10 peşinde 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 

Kanal İstanbul dört ilçede gayrimenkul fiyatlarını artıracak!

Kanal İstanbul‘un güzergahında yer alan dört ilçede gayrimenkul fiyatlarının artması bekleniyor. Endeksa.com’un Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, özellikle Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir ve Arnavutköy‘de fiyatların artacağına dikkat çekti. 

kastamonu Tosya Dört Yol köprülü kavşak Haberi

kastamonu Tosya Dört Yol köprülü kavşak

Türkiye genelinde eşine az rastlanır nitelikte bir köprülü kavşağın yapılacağı Tosya Dört Yol mevkii'nde başlatılan alt geçit, dere yatağı ıslahı ve servis yolu güzergâhı hazırlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Oldukça da modern olacağı ifade edilirken yaptığı incelemeler sırasında Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, çalışmaların oldukça hızlı ilerlediğini belirtti. Kavşak yapımının hızlıca bitirilmesi gerektiğine değinen Başkan Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş ve birim sorumluları ile yaptığı alan incelemesinde burada uygulanacak alt ve üst geçit sisteminin Türkiye'de eşine nadir rastlandığını ifade etti. Verimi yüksek ve kaza riski en az olan bir kavşak sisteminin inşa edileceğini dile getiren Başkan Şahin, "Türkiye'nin batısı ile doğusunu birbirine bağlamakla birlikte bir çok yabancı ülkenin de geçiş hattında bulunan...