16 / 05 / 2024

Kastamonu yeni hastane

Kastamonu yeni hastane

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi, 16 bin metrekare kapalı alanda 150 yataklı yeni hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

TOKİ Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tam 118 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Söz konusu projeyle Küre ilçesine tam 118 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Kastamonu projesinde son dakika! Sadece bir ilçeye 118 yeni konut geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için son dakika müjde geldi. Sadece bir ilçeye 118 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Kastamonu projesi için tarih açıklandı! Tam 118 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu projesi için tarih açıklandı. Tam 118 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

TOKİ'den Kastamonu'ya 602 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kastamonu'da 602 konutluk yeni proje hayata geçirecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Kastamonu Bozkurt'ta 166 yapı yıkılacak!

Geçtiğimiz yaz sel felaketi yaşayan Kastamonu Bozkurt'ta çalışmalar devam ediyor. Kent genelinde 166 yapı yıkılacak sonrasında ise yeni konutlar, okul, hastane ve öğrenci yurdu inşa edilecek.

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane!

Medicana Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, "Ataköy’deki hastanemizi 1 yıl içinde açacak şekilde çalışmalarımız sürüyor" dedi. "Medicana, Levent-Maslak hattında da olmalı" diyen Bozkurt, bölgede bina araştırdıklarını belirtti... 

Medicana Ataşehir Hastanesi hizmete açıldı!

Medicana Sağlık Grubu'nun 14'üncü hastanesi 95 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı. Grup, İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

Kastamonu yeni hastane Haberi

Kastamonu yeni hastane

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nin ortakları ve yöneticileriyle birlikte bir toplantı yaptı. Toplantıda gurubun yeni hastane yatırım planını inceleyen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yaklaşık 2,5 yıldır gündemde olan yeni hastane inşaatı yatırımı için Kastamonu Belediyesi olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Yeni hastanenin yapılacak olan bölgeye de canlılık kazandıracağını belirten Tahsin Babaş, imar ve gerekli izinlerle ilgili bir sıkıntının olmadığını belirterek, son prosedürlerin de tamamlanarak yatırıma en kısa sürede başlanabileceğini kaydetti.


Kastamonu’da eksikliği sürekli hissedilen anjiyo ünitesinin de yeni yapılacak olan hastanede gerekli izinlerin alınmasıyla birlikte yapılabileceğini söyleyen Başkan Babaş, anjiyo ünitesi izni için hastanenin ortak ve yöneticilerinin kendilerinden talepleri olduğunu ve bu iznin alınabilmesi için çaba sarf edeceklerini ifade ederek, el bileğinden anjiyo yapan...