07 / 05 / 2024

Kaşüstü Aquamarine Platinum daire tipleri

Kaşüstü Aquamarine Platinum daire tipleri

AKS Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen Kaşüstü Aquamarine Platinum projesi toplam 234 adet daireden oluşuyor. Proje 6 blok şeklinde yükseliyor. Kaşüstü Aquamarine Platinum Trabzon daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Trabzon Kaşüstü Aquamarine Platinum daireler 250 bin TL' den başlıyor!

AKS Grup tarafından hayata geçirilen Trabzon Kaşüstü Aquamarine Platinum projesi toplam 25 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Trabzon Kaşüstü Aquamarine Platinum daireler 250 bin TL' den başlıyor.

Philips'ten kaçırılmayacak fırsat! Kulaklıklar yüzde 51 indirime girdi

Size üstün ses kalitesini ve gelişmiş özellikleri uygun bir fiyata garanti eden gerçek kablosuz kulaklıklar mı arıyorsunuz ? Öyleyse, olağanüstü performansı çekici bir tasarımla birleştiren Philips kulaklıkları kaçırmamalısınız. Şu anda söz konusu model liste fiyatından %51 indirimli!

Dolardan rekor üstüne rekor! 1 Haziran Perşembe dolar ne kadar? Euro kaç TL oldu? Dolar şimdi kaç TL oldu?

Dolar 1 Haziran Perşembe günü kaç TL oldu? Dolar bugün yine yükseldi mi? İşte 1 Haziran Perşembe dolar kuru…

Korkmaz A328-05 Tostkolik Inox Tost Makinesi indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz!

Aynı anda 6 tost yapabilen Korkmaz A328-05 Tostkolik Inox Tost Makinesi, 180 derece açılan üst gövdesi sayesinde ızgara olarak da kullanılabilir. Peki, Korkmaz A328-05 Tostkolik Tost Makinesi, kaç TL? İşte detaylar... 

Migros'ta indirim çılgınlığı! Bu kampanyayı kaçıran pişman olur

Tuvalet kağıdında yapılan zamların ardından indirim üstüne indirim geliyor. Bir kampanyalı satışta Migros'tan geldi.  12'li tuvalet kağıdının satış ücreri 43 TL'ye kadar düştü. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Bayram üstü büyük kampanya! Tuvalet kağıdında fiyatlar dibi gördü! Raflar boşalmadan elinizi çabuk tutun

Tuvalet kağıdında uygulanan ark arkaya indirimlere bir yenisi daha eklendi. büyük indirim Carrefour'dan geldi. 32'li tuvalet kağıdının satış ücreti büyük geriledi.  İşte tuvalet kağıdı indirimine ait merak edilen tüm detaylar...

Tuvalet kağıdına ard arda indirimler geliyor! Migros öyle bir indirim yaptı ki önünde kuyruk oluşacak

Tuvalet kağıdı indirimleri haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bir indirim haberi de Migros'tan geldi. müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen bir market yaptığı indirimlerle adından sık sık bahsettiriyor

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında son dakika! Zam üstüne zam geliyor! Hangi gübre kaç lira oldu?

Gübre fiyatları da enflasyondan etkilenen kalemler arasında yer alıyor. Peki gübre fiyatlarında son durum ne? Hangi gübre kaç lira oldu?

Demir fiyatları resmen çakıldı! İndirim üstüne indirim geldi! 25 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bu hafta indirim üstüne indirim geldi. Son zamanlarda düşüşe geçen demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 25 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi kaç TL, en uygun nerede? 24 Mart 2023 fiyat listesi...

Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi, ayarlanabilen üst sepet yüksekliği ile büyük tencere ve tavalara ekstra yer sağlar. Bir yıkamada 9,5 litre su kullanır. Peki, Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi, ne kadar elektrik harcar? Profilo BM5221MA kaç programlı? 

BİM’de çeyiz düzenlere bayram ettirecek indirimler! Set üstü ocak 1399 TL’ye, ankastre set 3799 TL’ye, borcam 119 TL...

BİM’in çeyiz düzenlerin kaçırmaması gereken 24 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de Set üstü ocak 1399 TL’ye, ankastre set 3799 TL’ye, borcam 119 TL’ye düştü. Stoklar tükenmeden yetişin! 24 Mart 2023...

Kumtel set üstü ocak fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Dayanıklılığıyla dikkat çeken Kumtel set üstü ocak modelleri uzun yıllar boyunca kullanılır, farklı göz sayılarıyla her ihtiyaca verir. Peki, Kumtel set üstü ocak dörtlü doğalgazlı kaç TL? Kumtel KO-40 TSHDF siyah ocak kaç TL? İşte detaylar...

Bosch SMS44DW01T Serie 4 Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DW01T Serie 4 Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasiteye sahiptir ve bir yıkamada 9,5 litre su kullanır. Ekstra hijyen fonksiyonu ile üst düzey temizlik sağlar. Peki, Bosch Serie 4 bulaşık makinesi kaç programlı? Bosch ActiveWater nedir? İşte detaylar...

Kaşüstü Aquamarine Platinum daire tipleri Haberi

Kaşüstü Aquamarine Platinum daire tipleri

Kaşüstü Aquamarine Platinum projesi 25 bin metrekare üzerinde yer alıyor. Toplam 234 adet daireden oluşan projede 6 blok yükseliyor.


Kaşüstü Aquamarine Platinum projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Trabzon havalimanına ve AVM' lere yakın mesafelerde yer alıyor.


Kaşüstü Aquamarine Platinum projesinde çocuk oyun alanları, spor alanları, seyir pergoları, açık yarı olimpik havuz, açık ve kapalı otopark gibi sosyal seçenekleri yer alıyor.


Kaşüstü Aquamarine Platinum projesinde yüzde 40 peşin ödendiğinde ger kalan 24 ve 36 ay vadeli ödeme seçenekleri de uygulanıyor. 


Kaşüstü Aquamarine Platinum Trabzon daire fiyatları!

Kaşüstü Aquamarine Platinum projesindeki daireler 250 bin TL' den başlıyor. Projedeki dairelerin teslimleri 24 ay sonra yapılması planlanıyor.


Kaşüstü Aquamarine Platinum Trabzon iletişim

Adres: Mısırlı Mah. İpekyolu Cad. No: 9/1 Çukurçayır...