28 / 07 / 2024

Kat Plaza İnşaat iletişim

Kat Plaza İnşaat iletişim

Kat Plaza İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erkılıç tarafından kuruldu.

1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdı!

Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdığını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

Nurol GYO Nurol Life, Nurol Residence ve Nurol Plaza'nın 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki projelerin değerleri ne kadar oldu? İşte o rakamlar... 

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Bayram tarafından kuruldu.

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Ferah Plaza İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferah Plaza İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Rahbarnia tarafından kuruldu.

Özak GYO 34 Portall Plaza'nın değeri belli oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Başakşehir'de yer alan 34 Portall Plaza'nın değerine ilişkin açıklama yaptı. İşte 34 Portall Plaza'nın değeri...

İzmir Bayraklı'da 12 mahalle için kat sınırlaması geliyor!

İzmir Bayraklı Mayıs Olağan Meclis Toplantısı'nda Bayraklı'da bina inşaatları konusu ele alındı. Mecliste 12 mahalle için kat sınırlaması önerisi getirildi. 

Yeşil Plaza'nın yüzde 50'si Körfez Enerji'ye satıldı!

Yeşil GYO, Yeşil Plaza'nın şirket hissesine denk düşen yüzde 50'lik payının Körfez Enerji Sanayi'ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satıştan elde edilecek gelirle şirket banka kredilerinin ödenmesine karar verildi.

Kat Plaza İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kat Plaza İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erkılıç tarafından kuruldu.

Bursa Tower Plaza’nın iki katı yıkıldı!

20 yıldır yıkılması gündeme gelen Bursa Tower Plaza’da yıkım süreci devam ediyor. Çatıdaki iş makineleriyle iki katın yıkımını tamamlandı.

Kat Plaza İnşaat iletişim Haberi

Kat Plaza İnşaat iletişim

Kat Plaza İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erkılıç tarafından kuruldu.

Kat Plaza İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...