30 / 07 / 2024

katar gayrimenkul fonu

katar gayrimenkul fonu

Re-pie Gayrimenkul ve Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından gayrimenkul fonu kuruldu. Fon alternatif fon pazarında kurucu ve yöneticinin farklı olduğu ilk fon oldu.

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

Galataport, Katar Varlık Fonu'na mı satılıyor? Bloomberg: Ferit Şahenk görüşme yapıyor! 

Bloomberg, Katar Varlık Fonu Qatar Investment Authority tarafından Galataport'un satın alınabileceğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

Çin'de gayrimenkul sektörü için kurtarma planı başlıyor! 44 milyar dolarlık gayrimenkul fonu kurulacak!

Çin'de gayrimenkul projelerin tamamlanmamasını protesto eden konut müşterilerinin başlatmış olduğu boykotun ardından ülkedeki emlak sektörünün çözülmesi için yeni bir adım atıldı. İŞte yeni planın tüm ayrıntıları...

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

Norveç Varlık Fonu gayrimenkul yatırımlarından yüzde 4,6 getiri elde etti!

Piyasa değerleri hakkında açıklama yapan Norveç Varlık Fonu 30 Haziran 2021 itibarıyla gayrimenkul yatırım fonlarından yüzde 4,6 getiri elde ettiğini açıkladı.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

24 Gayrimenkul'ün onaylanan iç tüzüğü yayınlandı!

24 Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. SME Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Sermaye Piyasası Kurulu'nun 30 Kasım 2020 tarihli E-12233903-320.01.01-12166 sayılı yazısı ile onaylanan iç tüzük yayınlandı.

TMSF, Yatpa A.Ş'nin 7 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yatpa A.Ş.'ye ait 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 150 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 bin TL'den başlıyor.

katar gayrimenkul fonu Haberi

katar gayrimenkul fonu

Re-pie Gayrimenkul ve Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından yeni gayrimenkul fonu kuruldu. Fonun alternatif fon pazarında kurucu ve yöneticinin farklı olduğu ilk fon olduğu açıklandı.

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre, fonun SPK tarafından onaylanan iç tüzüğüne göre; döviz bazlı kiracısı olan ticari mülklere yatırım yapılacak. Gayrimenkul yatırım fonu ile hem Türk hem Katarlı yatırımcılara güvenli ve sürdürülebilir getiriler sunulacak.

Yüzde 7 döviz bazlı kira dağıtılacak

Fonun amacının yatırımcılara yatırdıkları ana para üstünden en az yüzde 7 döviz bazlı kira dağıtmak olduğu açıklandı. Ticari gayrimenkullere yatırım yapacak ve elde edilecek kira yatırımcılara 3 ayda bir dağıtılacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Re-pie Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, “Bu fon ile daha çok yabancı kurumsal yatırımcıyı ülkemize çekmeyi ve düzenli...