05 / 05 / 2024

Katar Kahramanmaraş projeleri

Katar Kahramanmaraş projeleri

Enerji Bakanı Taner Yıldız, “Afşin Elbistan Santralı malum çevreyle alakalı bir kısım haklı hassasiyetlerin oluştuğu bir santraldır.İnşallah Kahramanmaraş’a önümüzdeki kısa vadede yaklaşık 4 yıl içerisinde 3.6 milyar dolarlık daha yatırım yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık’ta! 240 vadeyle ev sahibi olun

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaştı. Peki TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Kahramanmaraş Merkez’de 240 ay vade şansıyla! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş Merkez

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün günü başladı. TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2022 Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Göksun Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan’da 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Elbistan!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit’te 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Afşin’de 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Afşin Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 400'e yakın ucuz konut geliyor! Kahramanmaraş'ın o ilçeleri için son dakika müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta inşa edeceği yeni projeler için düğmeye bastı. Peki tarihlerin tek tek açıklandığı TOKİ Kahramanmaraş projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Kahramanmaraş Kültürpark'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 2022 yılında Kahramanmaraş'ta yapmayı planladıkları kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Hayata geçirdiği konut yatırımları dışında eğitim yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projeleri için düğmeye bastı.

Katar'daki müteahhitlik işleri 20 milyar dolara yaklaştı!

Türkiye'nin Katar'da hayata geçirdiği inşaat projeleri her geçen gün artıyor. Katar'da Türk müteahhitlik işlerinin yatırımı 20 milyar dolara yaklaştı. 

Katar ve Türkiye arasında 'kentsel dönüşüm' anlaşması!

Katar ve Türkiye arasında ‘Şehircilik İş Birliği Anlaşması’ imzalandı. Buna göre iki ülke ortaklaşa kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilecek.

Kahramanmaraş TOKİ 2020 başvuruları!

TOKİ Kahramanmaraş 2020 başvuru bedeli ne kadar? Kahramanmaraş TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? Kahramanmaraş TOKİ  2020 başvuruları ne zaman? Kahramanmaraş TOKİ 2020 başvuru şartları neler? İşte detaylarıyla TOKİ Kahramanmaraş 100 bin sosyal konut projeleri 2020...

Katar Kahramanmaraş projeleri Haberi

Katar Kahramanmaraş projeleri


Enerji Bakanı Taner Yıldız, Kahramanmaraş’ta Türkiye’nin en büyük kömür yatırımlarından birini yapacaklarını ve Katar’ın projeyle ilgilendiğini söyledi. Yıldız, “Afşin Elbistan Santralı malum çevreyle alakalı bir kısım haklı hassasiyetlerin oluştuğu bir santraldır.İnşallah Kahramanmaraş’a önümüzdeki kısa vadede yaklaşık 4 yıl içerisinde 3.6 milyar dolarlık daha yatırım yapılacak.Bu C, D, E ve F’den ayrı olarak yapılacak” dedi.


Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani’nin Türkiye ziyaretinde Afşin-Elbistan santrallarının konuşulduğunu dile getiren Yıldız, buraya Japonya, Güney Kore ve Çin’in de ilgisinin olduğuna işaret etti. Yıldız, “Kahramanmaraş’a Türkiye’nin en büyük kömür yatırımlarından birini yapacağız. Katar Yatırım Ajansı’nın özellikle bire bir takip ettiği bir proje” diye...