20 / 05 / 2024

katar şirketi Muntajat BV istanbul şubesi

katar şirketi Muntajat BV istanbul şubesi

Katarlı Kimyasal ve Petrokimyasal Pazarlama ve Dağıtım Şirketi QJSC’nin uluslararası pazarlama kolu Muntajat BV, İstanbul’da pazarlama ofisini açtı. Ofis, Azerbaycan, Bulgaristan, Ukrayna, Romanya ve Moldova faaliyetlerini de yürütecek...

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Mustafa Arslan ve Mürsel Katar ortaklığında kuruldu. 

Süper Lig'in canlı yayın haklarını alan televizyon kuruluşu belli oldu! Abonelik ücreti ne kadar olacak?

Süper Toto Süper Lig'in yılan hikayesine dönen canlı yayın haklarını kimin kazandığı konusu sonunda netlik kazandı. Daha önce Saran Group'un ihaleyi kazandığı açıklanmış süreç sürüncemede kalmıştı. Süper Lig'in yayın haklarını Katar şirketi beIN Medya'nın aldığı açıklandı.

Katar Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Katar Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Katar tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı'dan Katar'a 4 bin yatak kapasiteli Kovid-19 hastanesi!

Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Katar'da 4 bin hasta kapasiteli prefabrik koronavirüs karantina hastanesi projesini bitirdi.  

Loom Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Loom Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fesih Katar tarafından kuruldu.

A-S Investment, 2020'de Katar ve Irak'a açılacak! 

Yatırım danışmanlığı şirketi olarak kurulan A-S Investment, 2020’de büyüme hedefinin minimum yüzde 5 ve üzeri olarak belirledi. A-S Investment Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, 2020 yılında Katar ve Irak'a da açılacaklarını belirtti...

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Rixos Hotel'den Katar'da yeni proje!

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirilmesi ve yönetilmesi için Qetaifan Projects şirketi ile sözleşme imladı. Sözleşmeye göre, Rixos Hotels, Katar'daki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yönetimi ve işletilmesini sağlayacak.

Hüdar Tekstil İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüdar Tekstil İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Katar tarafından kuruldu.

Katar Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katar Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serbay Katar imzasıyla 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türk inşaat firmaları Katar'da 15 yılda 17 milyar dolarlık proje yaptı!

Katar’ın ticaretinden 15-20 milyar dolarlık taahhüt işi almak isteyen 154 Türk şirketi, Expo Turkey By Katar fuarında buluştu.

Tarlabaşı360, Katar Cityscape'te tanıtıldı!

Çalık Holding şirketi Gap İnşaat, Katar’daki Cityscape gayrimenkul fuarında, ‘kentsel yenileme projesi’ Çalık Holdingı tanıttı. Proje alanı içindeki otelin satışı için Katarlı bir yatırımcı ile ön mutabakat sağlandı.

PropertyTR Katar’da ofis açtı!

Güçlü yurtdışı bağlantıları ile inşaat firmalarına operasyonel manada yurtdışı satış hizmetleri veren Türk gayrimenkul danışmanlık şirketi PropertyTR, Katar’da ofisini açtı.

katar şirketi Muntajat BV istanbul şubesi Haberi

katar şirketi Muntajat BV istanbul şubesi


Katarlı  Kimyasal ve Petrokimyasal Pazarlama ve Dağıtım Şirketi QJSC’nin uluslararası pazarlama kolu Muntajat BV, İstanbul’da uluslararası pazarlama ofisini açtı. Şirketin İstanbul ofisi, Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Bulgaristan, Ukrayna, Romanya ve Moldova’daki pazarlama faaliyetlerini de yürütecek.


Muntajat BV açıklamasına göre, 2012 yılında kurulan şirket, Katar'da üretilen kimyasal, polimer ve gübrelerin pazarlanması, satışı ve dağıtımı hakkına sahip bulunuyor. Ticari faaliyetlerinin bir sonraki aşamasını başlatan Muntajat, Hollanda’da kurduğu Muntajat BV adlı şirket üzerinden küresel pazarlama ağını da oluşturuyor.


Şirket, yerel pazarlama ofislerinden oluşan bir ağ üzerinden Muntajat’a pazarlama hizmetleri sunuyor. Söz konusu ofisler, hem yerel hem de komşu ülkelerdeki müşterilere hizmet sunmak üzere, dünyanın dört bir yanında stratejik lokasyona sahip olan şehirlerde kuruluyor.


Türkiye ofisi, 36 ayrı şehirde yerel pazarlama ofisi açmayı hedefleyen Muntajat BV’nin...