27 / 04 / 2024

Kate Moss kimdir

Kate Moss kimdir

İngiliz model Kate Moss, evinin dekorasyonu için Türkiye'yi tercih etti. Bodrum'da detoks kampına giren model İngiltere'deki yeni evi için Türk tasarımcılarından alışveriş yaptı.

Kate Moss Londra'daki evini satıyor!

İngiliz eski top model Kate Moss Londra'daki evini satışa çıkardı. Moss evi için 10 milyon sterlin istiyor. 

Kate Moss evini Türkiye'den döşedi!

İngiliz model Kate Moss, evinin dekorasyonu için Türkiye'yi tercih etti. Bodrum'da detoks kampına giren model İngiltere'deki yeni evi için Türk tasarımcılarından alışveriş yaptı.

İşte Kate Moss'un 11.5 trilyon TL'lik evi!

Dünyaca ünlü model Kate Moss'un iç mimarisini kendisinin üstlendiği evi görüntülendi. Bedeli 2.5 milyon Sterlin yani 11.5 Trilyon TL olan lüks ev için her ayrıntı düşünüldü.

Kate Moss Bodrum'dan ev bakıyor!

Bütün yazı Bodrum'da geçiren Naomi Campbell, top model arkadaşı Kate Moss'u da Bodrum hayranı yaptı. Maça Kızı Otel'e yerleşen Moss, satın almak için Türkbükü Hebil Koyu'nda Naomi ile birlikte iki gün boyunca taş ev aradı.

Kate Moss Gündoğan Green Life Vilları’ndan villa alıyor!

Tatil beldesinde bir dünya yıldızı... Bodrum aşığı Kate Moss, sonunda bölgenin 'yerlisi' olmaya karar verdi. Detoks için geldiği beldeyi çok beğenen ünlü top model, yaz tatilleri için 1.5 milyon dolara süper lüks bir villa baktı...

Editions de Parfums Frederic Malle, Beymen Zorlu'da tanıtıldı!

George Clooney, Kate Moss ve Sofia Coppola gibi dünyaca ünlü isimlerin tercih ettiği ve niş parfüm denince akla ilk gelen Fransız parfüm markası Editions de Parfums Frederic Maile, Beymen Zorlu Centre'da düzenlenen davetle tanıtıldı.

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir? Ayla Dumankaya Pirinççi bugüne kadar nerede, hangi görevlerde bulundu? İşte Ayla Dumankaya Pirinççi biyografisi...

Helim Kurt kimdir?

Er-sa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt kimdir? Helim Kurt inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl adım attı? Helim Kurt, Er-sa İnşaat'ı ne zaman kurdu?

Ahmet Murat Binark kimdir?

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Murat Binark kimdir? Ahmet Murat Binark inşaat sektöründe hangi görevlerde bulundu? İşte Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Murat Binark'ın biyografisi...

Kate Moss kimdir Haberi

Kate Moss kimdir

Bodrum’da detoks kampına giren dünyaca ünlü model Kate Moss, evini Türkiye'de döşedi. Model, İngiltere'deki evinin eşyası için Türk tasarımcılardan bilgi aldı.


Kate Moss, yeni evi için kaldığı otele Erdal Karaman ve Rıfat Özbek tasarımlarının son koleksiyonundan 10 yastık sipariş etti. Ünlü model, otantik motiflerin yer aldığı koleksiyonundaki tasarımlardan 5 tanesini satın aldı. Kate Moss, daha önce de evi için Türk kilimlerini seçmişti.


Moss, "Türkiye'yi ve Türkleri çok seviyorum. İnsanları çok güzel ve cana yakın. Buraya aşık olmamdaki en büyük etkenlerden biri de arkadaşım Rıfat Özbek. Onun dostluğu benim için çok önemli. Şimdi onun tasarımlarından olan yastıklar için sipariş verdim. Evimi Türk yastıklarıyla süsleyeceğim" diye...