05 / 05 / 2024

katı yakıt açık depolama alanı projesi

katı yakıt açık depolama alanı projesi

Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası Türk A.Ş. tarafından İzmir İli Bornova ilçesi'nde yapılacak katı yakıt açık depolama alanı için halkın katılımı toplantısı 28 Ağustos 2013 tarihinde düzenlenecek...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Peugeot 208, artık yüzde 15 daha az yakıt tüketiyor! Ekim'e özel 0.99 faiz fırsatı başladı! İşte güncel fiyatlar...

Güncellenen Peugeot 208 ile ilgili tüm özellikler açıklandı. Peugeot 208 artık yüzde 15 daha az yakıt tüketimine sahip. Bunun yanı sıra halihazırda 208 için 0.99 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Peugeot 208 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken mesai arkadaşı; Citroen Jumpy Van fiyat listesine şaşırtmamak elde değil

Düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken Citroen Jumpy Van'ın Nisan ayı fiyatları da dikkat çekti. İşte Citroen Jumpy Van 2023 Nisan güncel fiyat listesi...

Benzine büyük zam geliyor! Rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı!

Benzine büyük zam geliyor! Resmen tek tek açıklandı, rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı.

Dikkat! Hacizli mallar tüm Türkiye’de satışa çıkıyor!

Hacizli mallar, elektronik ortamda düzenlenen ihaleyle Türkiye genelindeki tüm il ve ilçelerde satışa çıkıyor. Peki bu malların satışı hangi yolla yapılacak, ihaleye kimler nasıl katılabilecek?

Arçelik’te Cuma aşkına kampanyası başladı! İhtiyacınız olan ne varsa hepsi indirimde! İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Arçelik de kasım ayı kampanyalarına katıldı. Cuma aşkına kampanyasında gerçek ihtiyacını bilenleri muhteşem indirimler bekliyor. İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Türkiye Kömür İşletmeleri, İzmir'in göbeğindeki o arsayı satışa çıkardı! İşte ihale tarihi!

Türkiye Kömür İşletmeleri İzmir'deki arsasını satışa çıkardı. Taşınmaz İzmir'in Konak ilçesinde Halkapınar Mahallesi'nde konumlanıyor. 

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Binalarda yakıt ödemeleri nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalarda kat maliklerinin yakıt ödemelerini kaleme aldı.

Türk Kızılay kat karşılığı bina yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina yaptıracak. İhale 12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bütçe temmuz ayında 45.8 milyar TL açık verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından merkezi yönetim bütçe dengesinin temmuz ayında 45.8 milyar lira açık verdiği açıklandı. 7 aylık açık toplamda 78.3 milyar liraya çıktı.

katı yakıt açık depolama alanı projesi Haberi

katı yakıt açık depolama alanı projesi

Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası Türk A.Ş. tarafından İzmir'de kurulacak  katı yakıt açık depolama alanı projesi için 28 Ağustos 2013 tarihinde  halkın katılımı toplantısı yapılacak.


İlanın detayları için