04 / 05 / 2024

Katy Perry Orlando Bloom ev

Katy Perry Orlando Bloom ev

Orlando Bloom ile birlikte ilk bebeğini kucaklayan şarkıcı Katy Perry, evini satışa çıkarıyor. Ünlülerin gözdesi olan Hidden Vadisi'nin kapılı yerleşim bölgesindeki ev 7,95 milyon dolar değerinde...

Joe Perry malikanesini satışa çıkardı!

Aerosmith grubunun gitaristi Joe Perry, Massachusetts’teki malikanesini 4.5 milyon dolara satışa çıkardı.

Matthew Perry Kaliforniya'daki evini 21.6 milyon dolara sattı!

Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry Kaliforniya'da bulunan dairesini 21.6 milyon dolara sattı.

Katy Perry Hidden Vadisi'ndeki evini 7,95 milyon dolara satıyor!

Orlando Bloom ile birlikte ilk bebeğini kucaklayan şarkıcı Katy Perry, evini satışa çıkarıyor. Ünlülerin gözdesi olan Hidden Vadisi'nin kapılı yerleşim bölgesindeki ev 7,95 milyon dolar değerinde...

Prens Harry ile Meghan Markle 18 milyon dolarlık bu evde yaşıyor!

Prens Harry ile Meghan Los Angeles'ta 18 milyon dolarlık saray benzeri bir malikanede yaşıyor. 8 tane yatak odası ve 12 tane banyosu bulunan saray yavrusunun Hollywood'un en zengin ve ünlü oyuncu ve yapımcılarından Tyler Perry'ye ait olduğu öğrenildi.

ABD Enerji Bakanı Perry piyasanın saldırıya olumlu yanıt vereceğini düşünüyor!

ABD Enerji Bakanı Rick Perry, Suudi Arabistan'da devlet petrol şirketi Aramco'ya ait petrol tesislerine yönelik saldırıların ardından petrol fiyatlarındaki rekor artışa ilişkin açıklama yaptı. Perry, piyasanın saldırıya 'olumlu yanıt vereceğini' düşündüğünü belirtti.

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi Fuarı 9 Nisan'da başlıyor!

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı 9 - 12 Nisan 2019 tarihleri arasında Orlando'da düzenlenecek. Fuara sektörün önde gelen 1100 firmasının katılım sağlaması amaçlanıyor.

Orlando Bloom Los Angeles'taki evini 8.9 milyon dolara satıyor!

Evlilik hazırlığı yapan Orlando Bloom ve Katy Perry evlerini satışa çıkardı. Ünlü aktör Orlando Bloom Los Angeles'taki evini 8.9 milyon dolara satışa çıkardı.

Breeze de Mar Orlando'dan konut alanlar mağdur mu oldu?

Yurt dışı kaynaklı bir şirketin, Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan'ı kullanarak var olmayan bir projeden daire sattığı ve binlerce kişiyi mağdur ettiği iddia edildi.

Orlando Bloom, New York’taki evini satıyor!

İngiliz sinema oyuncusu Orlando Bloom New York’taki evini satışa çıkardı. Bloom, evi Haziran 2014’te 4,75 milyon dolara almıştı.

Katy Perry'nin Kaliforniya’daki evi 9,5 milyon dolara satışta!

Amerikalı ünlü pop müzik yıldızı Katy Perry Kaliforniya’daki evini 9,5 milyon dolara satıyor. Her ayrıntının düşünüldüğü evin fiyatı dudak uçuklatıyor...

Bilstore’lar Fred Perry’ye dönüştü!

Bilsar A.Ş., Türkiye'deki mağazalarını 'ülkenin içinde bulunduğu konjonktüre daha uygun olacak şekilde' Fred Perry mağazalarına dönüştürdüklerini bildirdiler. 

Breeze de Mar Orlando'da 114 bin dolara!

Yüzde  64.5’lik kısmının satışının yapıldığı Breeze de Mar Orlando projesinde fiyatlar 114 bin dolardan başlıyor.

Breeze De Mar Orlando basın lansmanı 14 Mart'ta!

Orlando’da inşa edilen Breeze De Mar projesi toplam bin 364 konuttan meydana geliyor. Breeze De Mar Orlando basına tanıtılmak üzere basın daveti düzenleniyor.

Katy Perry Orlando Bloom ev Haberi

Katy Perry Orlando Bloom ev

Orlando Bloom ile birlikteliğinden Ağustos'ta ilk bebeği Daisy Dove’u dünyaya getiren şarkıcı Katy Perry, evini satmaya karar verdi. 

35 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, Beverly Hills’teki 400 metrekarelik evini 7,95 milyon dolara satışa çıkarıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; Perry, evi 2018’de, şimdi belirlediği satış fiyatından yarım milyon dolar daha ucuza satın almıştı. 

Daily Mail’e göre ev, ünlülerin gözdesi olan Hidden Vadisi’nin kapılı yerleşim bölgesinde konumlandığından, evin mahremiyeti, potansiyel ev alıcıları için dikkat çekici özelliklerden olacak. 

Evin ana katında banyolu iki yatak odasının yanı sıra barla tamamlanan ayrı aile odaları bulunuyor. 

Doğal ışık alan bir şef mutfağına yer verilen evin şömineli oturma odaları bulunuyor. Evde çalışma odası ve spor salonu da mevcut.

Evin iç özellikleri kusursuz görünürken potansiyel ev alıcıları için dış mekanın daha...