03 / 05 / 2024

kavaklıparkın tahliye sebebi

kavaklıparkın tahliye sebebi

“1987 yılından beri işletmesini yapıyoruz. 28 çalışanımız var. Tahliyeye geldiler. Fakat ellerinde tahliye yazısı da yok. İhaleye biz de katılacaktık. Ancak beklenmedi. Birilerine peşkes geçiliyor. İhaleden mağlup çıksak da biz anahtarı teslim edecektik”

İstanbul Park tahliye ediliyor! Yıl sonunda boş olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne teslim edilecek!

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Formula 1'e pek çok defa ev sahipliği yapan Kurtköy'deki İstanbul Park Pisti'nde bir son dakika gelişmesi yaşandı ve İstanbul Park’ın tahliye edileceği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Ordu Botanik Parkı'nın sökülmesine tepkiler sürüyor!

Ordu'da bulunan Batonik Park'ın sökülerek yerine şehir hastanesi yapılması planı hakkındaki tartışmalar devam ediyor. Ordu Valisinin “Şehir hastanesine ilişkin imar değişikliğine itiraz olmadı” açıklamasına Ordu Doğal Çevreyi Koruma Derneği (ORÇEV) Başkanı Gül Ersan'dan itiraz geldi.

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Karşıyaka Nergiz Parkı'nın imar planı değişti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda Nergiz Parkı'nın milyonluk arazisi için imar planı değişikliği yaptı. İmar planında 'belediye hizmet alanı' olan 2 bin 500 metrekarelik arazi, resmen 'park' oldu.

Malatya Beydağı Tabiat Parkı’nın inşası başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnderesi Mevkii’nde bulunan ve Jandarma İl Komutanlığı tarafından hayata geçirilecek tabiat parkın inşası başladı.

Millet bahçesi Central Park'ın 3, Hyde Park'ın 8 kat büyüğü olacak!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Atatürk Havalimanı'na kurulacak millet bahçesinin New York'taki Central Park'ın 3 katı ve Londra'daki Hyde Park'ın 8 katı büyüklüğünde olacağını söyledi.

Sarıyer Marmaracık Tabiat Parkı'nın bir kısmı sit alanı oldu!

Sarıyer'in Rumelifeneri Mahallesi'nde yer alan Marmaracık Tabiat Parkı'nın bir kısmı sit alanı olarak ilan edildi..

İstanbul şehir parkının inşaatı bu yıl başlayacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tasarladığımız park ve rekreasyon uygulamalarımızın en büyüklerinden biri olan İstanbul’daki şehir parkının inşasına başlayacağız." dedi. 

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nın ihalesi iptal edildi!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nın ihalesi iptal edildi. ihaleyi iptal ettiklerini açıklayan Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, "Çok üzüldük" dedi. 

Akdeniz Kent Parkı'nın yeniden ihale edileceği iddiaları TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya'da bulunan Akdeniz Kent Parkı'nın yeniden ihaleye açılacağına dair iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Gölcük Tabiat Parkı'nın işletmesi için ihaleye çıkılıyor!

Bolu'da yer alan Gölcük Tabiat Parkı'nın işletilmesi 22 yıllığına ihaleye çıkıyor. İhale 19 Aralık'ta yapılacak. 

Düzce'deki İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu!

Düzce'de bulunan İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, parka ilişkin olarak yazılı soru önergesi hazırladı..

Uzungöl Tabiat Macera Parkı'nın ihalesi yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğu Karadeniz’in ve Türkiye’nin en önemli turizm noktalarından biri olan Uzungöl’de inşa edilecek olan Tabiat Macera Parkı'nın ihalesi gerçekleşti.

kavaklıparkın tahliye sebebi Haberi

kavaklıparkın tahliye sebebi

Bakırköy Ataköy’de bulunan Kavaklıpark, dün Bakırköy Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından tahliye edildi. Kavaklıpark ile ilgili olarak Sayıştay, 2012 yılında yaptığı inceleme sonucunda, ‘aynı kişilere uzun süre kiralama yapılamayacağını bildirerek açık ihaleye verilmesi gerektiğini’ bildirdi. Bu karar doğrultusunda Bakırköy Zabıtası dün saat 12.00’de tahliye için Çevik Kuvvet eşliğinde çay bahçesine gitti. Ancak işletme sahipleri ekiplere tepki gösterdi. İşletmenin ortaklarından Raif Özet, “1987 yılından beri işletmesini yapıyoruz. 28 çalışanımız var. Tahliyeye geldiler. Fakat ellerinde tahliye yazısı da yok. İhaleye biz de katılacaktık. Ancak beklenmedi. Birilerine peşkes geçiliyor. İhaleden mağlup çıksak da biz anahtarı teslim edecektik” diye konuştu.

Bakırköy Belediyesi Hukuk Bürosu açıklamasında ise “2012’de Sayıştay inceleme yaptı, ‘aynı kişilere uzun süre kiralama yapılamayacağı için açık ihaleye verilmesi gerekiyor’ dedi. Bunlar 28 yıldır...