28 / 04 / 2024

kavan inşaat konut teşviği

kavan inşaat konut teşviği

Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin konut alacaklara yapacağı yüzde 15'lik katkının alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyledi..

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları!

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Zer Kartal projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak...

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seripl Martin ve Mıchael Beck ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türk inşaat yatırımcıları Miami'de konut üretiyor!

ABD’nin tatil kenti Miami Türk yatırımcısı ve vatandaşları için yatırım merkezi oldu. Türk inşaat yatırımcıları Miami'de konut üretiyor.

İstek İnşaat'tan Ataşehir'e 166 konut geliyor!

İstek İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de 166 konut inşa ediyor. İki ayrı proje için inşaat çalışmalarına devam eden firma projeleri 2018 yılında teslim edecek.

Metal Yapı Konut'tan inşaat malzemesi tedarik anlaşması!

Metal Yapı Konut, Karmen Yapı Anonim Şirketi, Zincir Yapı Anonim Şirketi ve Naturel Wood Ahşap Anonim Şirketi ile inşaat malzemesi temini konusunda tedarik anlaşmaları imzaladı.

Gayrimenkul sektörü 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi!

Türk gayrimenkul sektörüne yön veren inşaat ve konut sektörü, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi.

5. İnşaat ve Konut Konferansı bugün!

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri bugün başlayacak olan İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya gelecek. Bu yıl 5. senesi olan konferansta inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2017'deki durumu değerlendirilecek.

Sektör temsilcileri İnşaat ve Konut Konferansı'nda buluşacak!

İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerini yeniden bir araya getiriyor. 24 Ocak tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek konferans sektörün pek çok paydaşını buluşturacak.

Doğan Dağ, İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörü değerlendirecek!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkul sektörü liderlerini bir araya getiren Türkiye’nin en büyük İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katılıyor. Dağ, inşaat sektöründeki dönüşüm ve yeni kurallarla ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

kavan inşaat konut teşviği Haberi

kavan inşaat konut teşviği

100 milyon dolarlık yatırımla İstanbul'un lüks lokasyonlarında kentsel dönüşüme start verdiklerini belirten Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin konut alacaklara yapacağı yüzde 15'lik katkının alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyledi Kavan Ailesi, Kocaeli'de temellendirdiği çalışma ve deneyimi İstanbul'a taşırken önemli projelere de imza atmaya devam ediyor. 


Kavan Yapının CEO'su Şemsettin Kavan, şirketin yönetim kurulu başkanı, aynı zamanda ağabeyi, Fahri Kavan ile yüzde 50, yüzde 50 şeklinde şirket ortaklığına dikkat çekerken bu ortaklığın verimli projelerin de temeli olduğuna vurgu yaptı. Bağdat Caddesi, Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Caddebostan ve Şaşkınbakkal gibi lokasyonlarda eski binaları yenileyerek dönüşüm atılımında bulunduklarını belirten Şemsettin Kavan, 1500 konutluk 400 milyon dolar değerinde Armadakent'e imza attıklarını, 2 bin 400 konutluk Kavanium projesini ise 700 milyon dolarla hayata...