29 / 04 / 2024

Kavan Yapı Girne projesi

Kavan Yapı Girne projesi

Kavan Yapı, Bağdat Caddesi, Suadiye, Erenköy gibi merkezi lokasyonlarda dönüşüm projelerine odaklandı. Şirketin CEO'su Şemsettin Kavan, "2015'te 100 milyon dolarlık yatırımla 400 lüks konut yapacağız" dedi

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Kavan Ormanyaka'da şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde!

İzmit'te yükselen Kavan Ormanyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Kavan Ormanyaka'da faizsiz vade fırsatı!

Kavan Ormanyaka projesinden konut sahibi olmak isteyenler faizsiz vade imkanından yararlanabiliyor. Kavan Ormanyaka projesinin teslimlerinin Nisan 2025'te yapılması planlanıyor.

Kavan Kartepe 1. ve 2. etap satışta! Yeni proje!

Mehmet Kavan Yapı tarafından geliştirilen villa projesi satışa çıktı. Kavan Kartepe 1. ve 2. Etap projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelere ilişkin tüm detaylar...

Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark projesi fiyat listesi!

Mehmet Kavan Yapı tarafından müstakil ev sahibi olmak isteyen kişilerin hayallerini gerçekleştirmek için hayata geçirilen Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark fiyat listesi...

Girne Püsküllü'deki okul inşaatında çökme kalıplar yüzünden olmuş!

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Girne Püsküllü'deki yapımı devam ederken dün iş kazası yaşanan okul binasında yapılan ilk incelemelere göre kazanın kurulan kalıplarda oluşan aksaklıktan kaynaklanabileceğini, fakat kesin sonucun detaylı incelemelerin ardından belirleneceğini açıkladı...

Girne'de inşaat çöktü: 5 yaralı!

Girne'nin Karakum bölgesinde inşaatı süren bir binanın birinci katında beton dökümünün yapıldığı bir sırada inşaat çöktü. Olay sonucunda 5 işçi yaralandı.

Karmod Prefabrik'ten Girne'deki işçiler için şantiye yapıları!

Karmod Prefabrik Batı Afrika ülkelerinden Gine'de altın madeni çıkarmaya gelen işçiler için şantiye yapıları kurdu. 150'ye yakın çalışanın konaklayacağı belirlendi.

Kavan Yapı'dan, Kocaeli Yuvacık'a yeni proje!

Bölgenin en önemli inşaat firmalarından olan Kavan Yapı A.Ş. yaptığı önemli projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yuvacık'ta hayata geçireceği bu yeni projesinde, bölgenin yeşili bol coğrafyasını, Körfez'in eşsiz mavisiyle buluşturuyor.

Girne halkı yeni imar planı için sokakta!

Kıbrıs Girne’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin oluşturduğu Girne İnisiyatifi, Girne 2. Bölge Emirnamesi’nde değişiklik yapılması için idarenin “ısrarcı” olduğu gerekçesiyle eylem düzenledi. Girne halkı yeni imar planı uygulanana kadar eylem yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Kıbrıs Elit Life Karakız depreme dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor!

Serbil İnşaat tarafından Kıbrıs'ta hayata geçirilen Elite Life Karakız, tamamlandığında Girne'nin denize sıfır en yüksek rezidans projesi olacak. Proje depreme dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor.

Girne İnisiyatifi: Halk emirname değil imar planı istiyor!

Girne 2. Bölge Emirnamesi’nde yapılması planlanan değişikliklere karşı oluşturulan “Girne İnisiyatifi” imar planlarına dayalı bir sisteme geçilmesini istedi. İnisiyatif bugün düzenlediği basın toplantısıyla Girne bölgesinde yaşanan imar sorunlarını değerlendirdi.

Kıbrıs Girne 2. Bölge'ye imar talebi!

Uluslararası Kalkınma Derneği (SID), Kıbrıs Girne 2. Bölge Emirnamesi ile ilgili yapılmak istenen değişikliğin zamansız ve anlamsız olduğunu belirterek, emirname yerine imar planı talep etti.

Kavan Yapı Girne projesi Haberi

Kavan Yapı Girne projesi

2015'te 100 milyon dolarlık yatırım hedefleyen Kavan Yapı, Bağdat Caddesi, Suadiye, Caddebostan, Şaşkınbakkal ve Erenköy bölgelerindeki eski binaları dönüştürecek. Merkezi lokasyonda dönüşüm projelerine odaklanan şirket, 400 konutu hayata geçirecek. Her biri 1 ila 6 milyon TL arasında olacak daireleri 2016'da tamamlayıp satışa çıkaracak olan Kavan Yapı, bölgedeki park sorununu da çözmeyi hedefliyor. Kavan Yapı CEO'su Şemsettin Kavan, yanlış lokasyonda yapılan ve topraktan satışa sunulan lüks konutların balona neden olduğunu söyledi. Kavan, "İnsanlar görmediği konutu satın almaktan çekiniyor. Bu nedenle biz projelerimizi tamamlayıp sonrasında satışa çıkarıyoruz" dedi. Yanlış lokasyonda yapılan lüks projelerin çok talep görmediğini vurgulayan Kavan, merkezi lokasyonlara odaklandıklarını ifade etti. 


GÜÇLÜ ÖZSERMAYE ŞART 

Kentsel dönüşüm projelerine girecek şirketlerin güçlü özsermayeye sahip olması gerektiğini vurgulayan Kavan, şunları anlattı: "Buna sahip olmayan...