28 / 04 / 2024

Kavanium Gölcük 2 yeni kampanya

Kavanium Gölcük 2 yeni kampanya

Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Kavanlar, Kavanium Gölcük-2’de ev alımını kolaylaştırmaya yönelik yeni bir kampanya başlattı.

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gölcük Sivritepe projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede 2+1 konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi tarihi 2019!

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Kavanium Gölcük-2’de ev alacakların yüzünü güldüren kampanya!

Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Kavanlar, Kavanium Gölcük-2’de ev alımını kolaylaştırmaya yönelik yeni bir kampanya başlattı.

Kocaeli Gölcük'te 2 sağlık merkezi açıldı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gölcük Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışını yaptı.

Gölcük Panayır mahallesinin altyapısı yenileniyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.

Gölcük'te 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okul inşa edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Gölcük'te bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz. Böylece, 1999 depreminden sonra ilçedeki bütün okullarımızı yenilemiş olacağız" dedi.

Gölcük'te kentleşme yüksek kesimlerde arttı!

17 Ağustos Depremi'nin ardından Gölcük'te kentleşme, ilçemizin yukarı kısımlarına doğru devam ediyor. Yeni konutlar, ilçe merkezindense yukarı kesimlerde daha fazla yapılıyor.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Kavanium Gölcük 2 yeni kampanya Haberi

Kavanium Gölcük 2 yeni kampanya


Kavanlar Yapı, bölgedeki ilk projesi Kavanium Gölcük’e gelen yoğun talebi karşılamak üzere geliştirdiği Kavanium Gölcük-2’de avantajlı ve yeni bir kampanya dönemini başlattı. Peşin alımlarda 1 oda 1 salon daireleri 165 bin TL’den başlatan firma konut alıcılarına yönelik başlattığı kampanyada ayrıca, yarısı peşin yarısı teslimde olmak üzere vade farksız cazip ödeme seçeneği de bulunuyor.

Estetik mimarisi ve az katlı yapısıyla bölgedeki değişimin sembolü olarak konumlanan Kavanium Gölcük-2, bölgenin en gözde ve değerli projesi olarak öen çıkıyor.

KAVAN; “GELEN TALEPLER YENİ PROJE GELİŞTİRMEMİZDE ETKEN OLDU”

Kavanium Gölcük-2 projesine konut alıcılarının yoğun ilgisi olduğunu söyleyen Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan; “ Gölcük’te inşa ettiğimiz Kavanium Gölcük projemiz ile müşterilerimizden tam not aldık. Bu projemizden konut alan çok sayıda müşterimiz, beraberinde çevresindeki sevdiklerini de...