28 / 08 / 2024

Kavaslıda Battı Çıktı Projesi

Kavaslıda Battı Çıktı Projesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin en işlek caddelerinden biri olan ve kaza riskinin çok yüksek olduğu Kavaslı bölgesinde Battı- Çıktı Projesi'ni hayata geçirerek, kentte şehir girişi trafiğini rahatlatmayı amaçlıyor.

10 bin, 11 bin, 12 bin 500 TL olan emekli maaşlarına tam bu kadar zam geldi! İşte, 4A, 4B yeni zamlı maaşlar! 

En düşük emekli maaşının belli olmasıyla kök maaş hesaplama da ortaya çıktı. Peki 10 bin, 11 bin, 12 bin 500 TL olan emekli maaşlarına ne kadar zam geldi? İşte o son dakika rakamlar...

Konut karşılığı Türk vatandaşlığı alanlardan büyük oyun! Bu yöntem şeytanın bile aklına gelmez!

Ülkemizde son günlerin en çok konuşulan konuların arasında yabancıya konut satışı yer alırken, Konut karşılığı Türk vatandaşlığı alanların büyük oyunu da ayyuka çıktı. 

Emekli Temmuz 2024 zammı için 2 yeni formül! En düşük emekli maaşı için işte bu rakamlar konuşuluyor!

Milyonlarca emekli Temmuz ayında ne kadar zam alacağını araştırırken, en düşük emekli maaşının da ne kadar olacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Peki Temmuz 2024'te en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

Tuzla'da kentsel dönüşüm alanında korkutan olay! Toprak kaydı, duvar çöktü!

İstanbul Tuzla'da kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hafriyat çalışması yapılan yerde ilk olarak toprak kaydı ardından da duvar çöktü. Bina sakinleri ''can güvenliğimiz yok'' diyerek korkutan olayı anlattı...

Asgari ücrette son dakika rakamlar ortaya çıktı: Yeni asgari ücret 15 bin 962 TL ya da 17 bin 103 TL olacak!

Asgari ücrete Ocak ayında yapılacak zam ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Asgari ücret zammı için geri sayım başlarken, rakamlar da ortaya çıktı. İşte detaylar...

En düşük memur maaşı 34 bin 155, memur emeklisi maaşı 15 bin 320 TL! Memurlara son dakika zam müjdesi geldi!

Ekonomide 3 yıllık yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program'ın ardından yeni memur maaş zamları da ortaya çıktı. İşte memur maaş zammı ile ilgili o son hesaplar...

Milyonlarca çalışanın emekliliğini tehlikeye atan o detay ortaya çıktı! Hemen e-Devlet’ten kontrol edin!

Özel sektör çalışanlarının emekliliğini tehlikeye atacak çok önemli ayrıntı SGK’da ortaya çıktı. Milyonlarca çalışan sahte ya da şüpheli işyeri kodu tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Çalıştığınız kurumun böyle olması halinde Sosyal Güvenlik Kurumu’na ödenen prim günleriniz geçersiz sayılıyor.

Milano'da ortaya çıktı! PEUGEOT 9X8 Hypercar’ı görenler dönüp bir daha baktı! Gözlerinize inanamayacaksınız

PEUGEOT 9X8 Hypercar’ın sanatçı J. Demsky ile iş ortaklığı sonucunda ortaya çıkan yeni görsel tasarımı, ilk kez Milano Tasarım Haftası’nda insanların beğenisine sunuldu. Görenler otomobilden gözlerini alamazken bir bakan dönüp bir daha baktı. İşte detaylar..

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’una 11 yıl önce depreme dayanıksız raporu verilmiş!

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’unda 80’den fazla kişi yaşamını yitirdi. Böylece 2012'de ‘depreme dayanıksız raporu’ verilen blok için aradan geçen 11 yılda hiçbir önlem alınmadığı da ortaya çıktı. 

Konteyner evlerde çok konuşulacak gelişme! Konteyner ev almak isteyenler neye uğradığını şaşırdı!

Deprem bölgesinde çadır ve konteyner kentler kurulurken fırsatçılar da sahaya çıktı. Sac ve lojistik maliyetlerini bahane eden fırsatçılar, bir ay önce 36-40 bin TL olan konteyner fiyatlarını, 60-120 TL arasına kadar arttırdı.

Depremin ekonomik yıkımı da ortaya çıktı! İşte şok eden rapor!

Büyük felaketin ardından geçen 7 gün içinde Türkiye her geçen dakika artan can kayıplarına ağlarken, depremin Türkiye ekonomisine etkisi de hazırlanan şok bir raporla belirlendi. Buna göre asrın depreminin ülke ekonomisine etkisi ne kadar olacak?

Ocakta cebimizi en çok bunlar yaktı! İşte geçen ay fiyatı en fazla artan o ürünler!

Türkiye’de ocak ayı enflasyonu da beklenenin üzerinde geldi. TÜİK Ocak ayına ait enflasyon rakamlarını açıklarken, geçtiğimiz ay içinde fiyatı en çok artan ve düşen ürün ve hizmetlerin hangileri olduğu da ortaya çıktı. İşte o ürün ve hizmetler…

Samsung Galaxy M53'ün halefi Galaxy M54 yolda! 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

1 Şubat'ta Galaxy S23 serisini tanıtacak teknoloji devi Samsung'dan yeni bir sızıntı geldi! Samsung'un Galaxy M54 5G modelinin tasarımı da ortaya çıktı.

Kavaslıda Battı Çıktı Projesi Haberi

Kavaslıda Battı Çıktı Projesi

HBB'nin, kent merkezinin girişi olması sebebiyle vizyonel bir projeyi hayata geçirmeye hazırlandığı, hem kente modern bir görünüm kazandıracak hem de şehir girişinde trafik çilesini minimize edecek, metropollerdeki gibi araç sirkülasyonuna zemin sağlamak istediği kaydedildi.

HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, kent merkezinin hem girişi olması hem de trafik yoğunluğunun üst seviyelerde olması nedeniyle önemli bir nokta olan Kavaslı'da hayata geçirilecek Battı- Çıktı  Projesi'nin, ihale süresinin tamamlanmasının  ardından yapımına en kısa sürede başlanacağı ve Proje'nin 2016 yılında tamamlanacağı kaydedildi.



Antakya...