18 / 05 / 2024

Kavasoğlu Et Mamulleri satılık fabrika

Kavasoğlu Et Mamulleri satılık fabrika

Eskişehir 6. İcra ve İflas Müdürlüğü; Eskişehir Odunpazarı KBI Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan Kavasoğlu Et Mamulleri'ne bağlı fabrikayı satışa çıkarıyor. İhalesi 26 Aralık'ta yapılacak.

Dernek Başkanı Solakoğlu’ndan şok açıklama: Et yılbaşında bin TL’yi geçecek

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Et ve Süt Kurumu, dün ete yüzde 25 oranında zam yaptı. Et fiyatları altınla yarışmaya başladı. Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et fiyatlarının yılbaşında bin TL’yi geçeceğini söyledi.

İmamoğlu açıkladı! İstanbulkart'ı olanlara otoparklarda indirim!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulkart sahiplerine otopark ücretlerine yüzde 50 indirim uygulanmasını sunacak olan "Park Et Devam Et" sistemini açıkladı.

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shorty 26 Gıda Et İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Yaylagül tarafından kuruldu.

Et fiyatlarında kriz büyüyor? Kıymanın kilosu 480 TL olacak iddiası duyanları çıldırttı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Genel Başkanı Sencer Solakoğlu,  et ve sütte fiyatların çok orantısız şekilde artacağını belirterek, kıymanın kilosunun 480 TL olacağını söyledi. 

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

“Kıyma fiyatları 400 TL’ye çıkacak” dedi! Duyanların aklı başından gitti!

TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu, Türkiye'deki hayvancıkla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Çiftçi hayvanını kesip, elde ettiği parayı kur korumalı mevduata koysa daha iyi. Üretince zarar ediyor" şeklinde konuşan Solakoğlu et fiyatlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmede bulundu.

Kırmızı et ve süte zam yolda!

Et,  süt ve süt ürünlerine zam yolda. Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et ve süt ürünlerine yeniden zam geleceğini belirtti.

10 değil 20 değil yüzde 35 zam! Et ve süt ürünlerine dev zam kapıda! 

Şeker, ayçiçek yağı, ekmek derken bir zamda et ve süt ürünlerine geliyor. TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu, kasım ayına kadar et ve süt ürünlerine en az yüzde 30-35 zam geleceğini söyledi. İşte Solakoğlu'nun dikkat çeken açıklamaları...

İnvestment Et Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

İnvestment Et Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te Emrah Türkoğlu tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'ndan flaş açıklama!

Türkiye'nin ekonomik görünüme dair önemli açıklamalarda bulunan Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu, "Son çeyrekte enflasyonun düşüş eğilimine gireceğini düşünüyoruz. Gıda dışı enflasyonun yılın geri kalanında da manşet enflasyonun altında kalmaya devam etmesini bekliyoruz" dedi.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Adil Karaismailoğlu: Nahçıvan tarafına bir demir yolu planlanlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Azerbaycan'daki yeni gelişmeler sonrası Nahçıvan tarafına bir demir yolu planlandığını ve etüt plan çalışmalarının bitmek üzere olduğunu söyledi.

Pertek Köprüsü'nün etüt ve fizibilite çalışmaları mecliste!

Pertek Köprüsü'nün etüt ve fizibilite çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kavasoğlu Et Mamulleri satılık fabrika Haberi

Kavasoğlu Et Mamulleri satılık fabrika


Eskişehir 6. İcra ve İflas Müdürlüğü; Eskişehir Odunpazarı KBI Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan Kavasoğlu Et Mamulleri'ne bağlı fabrikayı satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 4 milyon 396 bin 931 TL olarak belirlendi. 


İhalesi 26 Aralık 2014 tarihinde saat 14.00 ile 14.10 arasında Eskişehir 6. İcra ve İflas Müdürlüğü Satış Masası'nda açık artırma suretiyle yapılacak.


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

AV.EMEL ÇATAL 6.İCRA VE İFLAS MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2014/8018


T.C. ESKİŞEHİR 6. İCRA DAİRESİ


2014/8018 ESAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Eskişehir KBI Organize Sanayi Bölgesi, 101. Cadde no:6 adresinde ve tapunun Eskişehir ili, Odunpazan ilçesi, Kanlıpınar köyü, İ25D03A3A pafta, 147 ada, 10 parselde kayıtlıdır. 4.556,14 m2 alanlıdır. Taşınmazda Kavasoğlu Et Mamulleri San. Ve Tic.Ltd.Şti. Tam hisseye sahiptir....