05 / 08 / 2024

Kavasoğlu iflas

Kavasoğlu iflas

Türkiye'de et sektörünün lider kuruluşlarından Eskişehirli Kavasoğlu şirketinin kapısına kilit vuruldu. 94 yıllık şirketin 4'üncü nesil yöneticisi Salim Kurt başta olmak üzere tüm aile üyeleri ve idareciler 10 gün önce ortadan kayboldu

Fed, Silikon Vadisi Bankası'nın iflasından yetersiz denetimi sorumlu tuttu!

ABD Merkez Bankası (Fed), Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflası ile yaptığı değerlendirme sonuçlarını açıkladı. Bankadan yapılan açıklamada yönetim ve yetersiz denetim suçlu olarak gösterildi.

Fikirtepeli dönüşüm mağdurlarından iflas tepkisi!

Kentsel dönüşümün en kötü örneklerinden birinin yaşandığı İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hakim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş. iflas etti. 

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konkordato ile iflas ertelemenin arasındaki fark ne?

Borçlu şirketlerin borcundan kurtulma yolları konkordato ve iflas erteleme olarak sıralanıyor. Peki, konkordato nedir? İflas erteleme nedir? Konkordato ile iflas ertelemenin arasındaki fark nedir?

Ali Ağaoğlu'ndan 'iflas' iddialarına yanıt!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu sosyal medyadaki iflas iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Ağaoğlu şirketinin toplam borçlarının bilançoya oranının yüzde 10'u bile olmadığını belirterek, 'konkordato' iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.

'Ali Ağaoğlu iflas etti' iddiasına açıklama geldi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, sosyal medyada yayılan iflas iddialarına yanıt verdi...

Yaşar Aşçıoğlu: 262 bin 500 müteahhit iflas edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye’de 350 bin müteahhit var. Bunların sadece yüzde 25’i kurumsal firma. Çürük elmalar yakında temizlenecek." dedi.

Eser Holding iflas etti!

Dünyanın en büyük 225 müteahhitlik firması arasında yer alan Ankara merkezli Eser Taahhüt ve bağlı 5 şirket için iflas kararı çıktı. Dev şirketin Nijerya’da Yoruba Kralı ile ortaklığı bulunuyordu. Eser Taahhüt’ün patronu İlhan Adiloğlu ise halen İNTES Başkan Vekili olarak görevinde bulunuyor.

Ali Ağaoğlu'ndan müteahhitlere iflas uyarısı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sektör hakkında endişelerini paylaştı. Ağaoğlu, sektörde yaşanan sıkışıklığa dikkat çekti.

Trabzon'da su projesi iflas mı etti?

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bölgenin 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacağı açıklanan Büyük Liman İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin geçtiğimiz günlerde iflas ettiğini iddia etti.

Automated Busıness İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Automated Busıness İnşaat Limited Şirketi, İbrahim Halil Kavasoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi, Hamurcu Sitesi 'nde kuruldu.

Koçoğlu Sabuncubeli'ni terk ediyor!

Sabuncubeli Tüneli'nin yapımını Yap-İşlet-Devret Modeli ile üstlenen Koçoğlu inşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş iflasının ardından şimdi malzemelerini topluyor. Şimdi ne olacak; tünel ihaleye çıkarılacak. İhaleye katılan olmazsa Ulaştırma Bakanlığı üstlenecek.

Kavasoğlu iflas Haberi

Kavasoğlu iflas


Türkiye'de et sektörünün lider kuruluşlarından Eskişehirli Kavasoğlu şirketinin kapısına kilit vuruldu. 94 yıllık şirketin 4'üncü nesil yöneticisi Salim Kurt başta olmak üzere tüm aile üyeleri ve idareciler 10 gün önce ortadan kayboldu. Şehir merkezindeki 5 satış mağazasıyla organize sanayi bölgesindeki devasa et işleme tesisinde kepenkler kapatıldı. Şirket yöneticilerinin, başta bankalar, çeşitli bölgelerdeki üreticiler ve çalışanlar olmak üzere piyasaya yaklaşık 500 milyon liralık borç bıraktığı kaydedildi. Alacaklılardan gelen tebligatların ise fabrikanın kapısına bırakıldığı...