07 / 07 / 2024

Kavuklar Bornova basın toplantısı

Kavuklar Bornova basın toplantısı

45 yılı aşkın tecrübesi ile müşterilerin hayatına değer katan çözümler üreten Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, İzmir’e değer katacak yeni projesini tanıtıyor.

Kavuklar Bornova’da yüzde 25 peşinatla 0.69 faiz kampanyası!

İzmir’in mega projesi Kavuklar Bornova’da, yüzde 25 peşinata 60 ay, 0.69 faiz oranı kampanyası Haziran sonuna kadar devam ediyor. Kavuklar GY Satış Müdürü Cenk Erküçük, kampanyaya ilgiden memnun olduklarını söyledi.

İzmir Kavuklar Bornova'nın inşaatı Temmuz'da başlayacak!

Kavuklar GY İzmir'deki mega projelerine bir yenisini daha ekledi. 3 dev kule olarak 125 dolarlık yatırımla inşa edilecek Kavuklar Bornova, Temmuz ayında yükselmeye başlayacak.

Kavuklar Bornova'dan Anneler Günü kampanyası!

2-8 Mayıs 2016 tarihlerinde Kavuklar Bornova projesinden ev satın alan herkes, Beymen Point Bornova Mağazası’nda harcamak üzere 2 bin 500 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

Kavuklar Bornova'da yüzde 10 peşinat avantajı!

Kavuklar Bornova projesinin bahar kampanyası büyük ilgi görüyor. Kavuklar GY, "bahar kampanyası" ile Kavuklar Bornova'dan ev almak isteyenler için peşinatın yüzde 10'unu karşılıyor.

Kavuklar Bornova’da bahar kampanyası!

30 Nisan’a kadar Kavuklar Bornova’dan ev almak isteyenler için peşinatın %10’unu Kavuklar GY karşılıyor. Peşin alımlarda yüzde 18 indirim uygulanan projede, ayda 1500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün.

Kavuklar Bornova'da peşinat kampanyası!

Şehre sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla hareket eden Kavuklar GY, geçtiğimiz aylarda lansmanını yaptığı yeni projesi Kavuklar Bornova'da peşinatın yüzde 10'unu karşılıyor.

Kavuklar Bornova'dan ev alana hediye çeki!

Kavuklar Bornova projesinden ev satın alan kadınlar, Point Bornova AVM'de doyasıya alışveriş yapabilecekleri 2 bin 500 TL değerinde alışveriş çeki kazanacak. kampanya kapsamında verilecek alışveriş çeki ise 31 Mart'a kadar kullanılabilecek.

Kavuklar Bornova'da sevgililer günü kampanyası başladı!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Kavuklar Bornova projesi için Sevgililer Günü'ne özel kampanya başlattı. Bugün ve yarın ev alacaklara peşinatın yüzde 10'u hediye edilecek.

Kavuklar Bornova kampanyası için son gün 31 Aralık!

Kavuklar Bornova kampanyası için son gün 31 Aralık. İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Point Bornova AVM basın gezisi 26-27 Kasım'da!

Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İzmir’e kazandıracağı yepyeni uluslararası markalarla açılıyor. Point Bornova’nın açılışı nedeniyle düzenlenecek basın gezisi 26-27 Kasım 2015'te gerçekleşecek.

Kavuklar Bornova Rezidans İzmir satılık!

Kavuklar Bornova Rezidans İzmir satılık konutların fiyatları 156 bin liradan başlıyor. Kavuklar Bornova Rezidans İzmir projesinde 60 aya kadar sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri satılık!

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri satılık konutların fiyatları 156 bin liradan başlıyor. Kavuklar Bornova Evleri projesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan ödeme imkanı sağlanıyor...

Kavuklar Bornova projesi start aldı!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Bornova’da hayata geçireceği Kavuklar Bornova projesinin startını verdi. Özel proje 180 bin metrekarelik alana kurulu 3 dev kule ve toplam bin 160 konuttan oluşacak.

Kavuklar Bornova basın toplantısı Haberi

Kavuklar Bornova basın toplantısı

45 yılı aşkın tecrübesi ile müşterilerin hayatına değer katan çözümler üreten Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, İzmir’e değer katacak yeni projesini tanıtıyor. 


Kavuklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk ve Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grubu Başkanı Metehan Kavuk’un katılımı ile düzenleyeceğimiz ve yeni projemizin detaylarını aktaracağımız basın toplantısı 12 Kasım 2015'te...