06 / 05 / 2024

Kavuklar Bornova peşinat

Kavuklar Bornova peşinat

İzmir’in mega projesi Kavuklar Bornova’da, yüzde 25 peşinata 60 ay, 0.69 faiz oranı kampanyası Haziran sonuna kadar devam ediyor. Kavuklar GY Satış Müdürü Cenk Erküçük, kampanyaya ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Kavuklar Bornova Evleri'nde peşin ödemeye yüzde 18 indirim!

Kavuklar Bornova Evleri'nde peşin ödemeye yüzde 18 indirim yapılıyor. Kavuklar Bornova projesi Temmuz 2018 yılında teslim ediliyor...

Kavuklar Bornova’da yüzde 25 peşinatla 0.69 faiz kampanyası!

İzmir’in mega projesi Kavuklar Bornova’da, yüzde 25 peşinata 60 ay, 0.69 faiz oranı kampanyası Haziran sonuna kadar devam ediyor. Kavuklar GY Satış Müdürü Cenk Erküçük, kampanyaya ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Kavuklar Bornova’da Mayıs sonuna kadar kampanya!

İzmir’in mega projesi Kavuklar Bornova’da daireler, yüzde 25 peşinata 60 ay, 0.69 faiz oranıyla satışa devam ediyor. Avantajlı kampanya Mayıs sonuna kadar geçerli olacak.

Kavuklar Bornova'da yüzde 10 peşinat avantajı!

Kavuklar Bornova projesinin bahar kampanyası büyük ilgi görüyor. Kavuklar GY, "bahar kampanyası" ile Kavuklar Bornova'dan ev almak isteyenler için peşinatın yüzde 10'unu karşılıyor.

Kavuklar Bornova’da bahar kampanyası!

30 Nisan’a kadar Kavuklar Bornova’dan ev almak isteyenler için peşinatın %10’unu Kavuklar GY karşılıyor. Peşin alımlarda yüzde 18 indirim uygulanan projede, ayda 1500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün.

Kavuklar Bornova'da peşinat kampanyası!

Şehre sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla hareket eden Kavuklar GY, geçtiğimiz aylarda lansmanını yaptığı yeni projesi Kavuklar Bornova'da peşinatın yüzde 10'unu karşılıyor.

Kavuklar Bornova'da sevgililer günü kampanyası başladı!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Kavuklar Bornova projesi için Sevgililer Günü'ne özel kampanya başlattı. Bugün ve yarın ev alacaklara peşinatın yüzde 10'u hediye edilecek.

My Via'da 60 ay vade! Peşinat teslimde!

Yalnızca 40 daire ile sınırlı olan bu kampanya ile Buca’da yer alan MyVia Yıldız ve Bornova’nın merkezinde yer alan MyVia 414 projelerinde dilediğiniz daireye 0,69 faiz oranı, 60 ay vade ile üstelik peşinatı teslimatta ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Tepe İnşaat Maltepe Nar Life'ta yüzde 5 peşinat! 165 bin TL!

Yüzde 1 KDV avantajıyla satışlarına devam eden Nar Life'ta daireler 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede yüzde 5 peşinat imkanı sağlanıyor...

Modern Collection Konutları 'nda son 5 gün! 1.000 TL peşinat!

Modern Collection Konutları'nda bulunan 1.000 TL peşinat ve 30 aya 0 faiz oranı kampanyası 28 Şubat 2013 tarihinde sona erecek...

Tepe İnşaat Narlife projesinde yüzde 5 peşinat! 165 bin TL!

Tepe İnşaat’ın İstanbul Maltepe’de yer alan yeni projesi Narlife, projeden ev sahibi olmak isteyenlere peşinat konusunda çok özel bir ödeme imkanı sağlıyor. Tepe İnşaat bu fırsat kapsamında % 5 peşinat ile ödeme avantajı sunuyor...

Demir İnşaat'tan sevgililer gününe özel yüzde 1 peşinat!

Sevgililer gününe özel kampanya olarak peşinatı yüzde 1'e indiren Demir İnşaat'ın kampanya kapsamındaki proje Ayışığı Vadi Evleri..

Venezia Gaziosmanpaşa'da yüzde 5 peşinat! 266 bin 911 TL!

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa 'da fiyatlar 266 bin 911 TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinat ödeme seçeneğinin yer aldığı Viaport Venezia Gaziosmanpaşa'da tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor...

Kavuklar Bornova peşinat Haberi

Kavuklar Bornova peşinat

İzmir’in mega projesi Kavuklar Bornova’da, yüzde 25 peşinata 60 ay, 0.69 faiz oranı kampanyası Haziran sonuna kadar devam ediyor. 1178 dairelik projede satışların yarısından fazlasının tamamlandığını duyuran Kavuklar GY Satış Müdürü Cenk Erküçük, kampanyaya ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım’ın, 125 milyon Dolar yatırım değeri ile 3 dev kule üzerinde yükselecek mega projesinde satışlar hız kesmiyor. Bahar aylarından bu yana konut satışlarında güzel bir ivme yakaladıklarını belirten Kavuklar GY Satış Müdürü Cenk Erküçük, “Bahar aylarında sunduğumuz 0.69 faiz kampanyası çok ilgi gördü. Yüzde 25 peşinata 60 ay, 0.69 faiz oranıyla sunduğumuz kampanya ile satışlar ivme kazandı. 1178 konutluk projede satışların yarısından fazlasını tamamladık. Haziran sonunda sona erecek bu avantajlı kampanyayı konut almayı düşünenlerin kaçırmamasını öneririm” dedi.

Kavuklar Bornova’nın örnek dairelerinin...