29 / 04 / 2024

Kavuklar gayrimenkul bayraklı tower

Kavuklar gayrimenkul bayraklı tower

Üç bin kişiye istihdam sağladıklarını kaydeden Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grubu Başkanı Metehan Kavuk, şirketin devam eden ve yapılması planlanan projelerini anlattı, konut almayı planlayanlara önerilerde bulundu.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Safkan Gayrimenkul Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Safkan Gayrimenkul Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Bayraklı tarafından kuruldu.

TMSF, İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul’ü 100 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, borcundan dolayı haczedilen İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İzmir'deki 85 gayrimenkulü satıyor!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İzmir ili, Bayraklı, Gaziemir, Karabağlar, Balçova ve Karşıyaka ilçelerinde yer alan 85 adet mesken nitelikli gayrimenkulü 29 milyon 165 bin TL'ye satıyor...

İzmir Bayraklı'da 67 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 5. İcra Dairesi, İzmir ili, Bayraklı ilçesi, Salhane Mahallesi, 2391 ada 40 parselde yer alan gayrimenkulü 66 milyon 980 bin 625 TL'ye satıyor...

İzmir Bayraklı'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 10 milyon 615 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bayraklı'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasfındaki gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir'de 6 milyon TL'ye icradan satılık 11 gayrimenkul!

İzmir İli, Bayraklı ve Bornova İlçeleri'nde yer alan 11 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 141 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bayraklı Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bayraklı Belediyesi, Soğukkuyu Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 850 bin TL olarak belirlendi.

Bayraklı Tower'da 28.7 milyon TL'ye satılık 10 dükkan!

İzmir İli Bayraklı İlçesi Mansuroğlu İlçesi'ndeki Bayraklı Tower'daki 10 dükkanı 28 milyon 700 bin TL'ye satışa çıkarıldı. Kavuklar Grubu tarafından satılan gayrimenkullerin ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Metehan Kavuk serbest bırakıldı!

İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan Kavuklar Gayrimenkul'un başında bulunan Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kavuklar gayrimenkul bayraklı tower Haberi

Kavuklar gayrimenkul bayraklı tower

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grubu Başkanı Metehan Kavuk, Posta Ege'ye özel açıklamada bulundu. Kavuk, tüm sektörlerde çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi, "600'ü beyaz yakalı, bin 400 çalışanımız var. Taşeronlarla birlikte rakam üç bine yaklaşıyor" dedi.


İzmir'e son yıllarda simge yapılar kazandıran Kavuklar Grubu, 2013'ün ardından 2014'e de hızlı girdi. Yaptıkları ve yapacakları projelerin İzmir'i uçuracağını kaydeden Kavuklar Gayrimenkul Grubu Başkanı Metehan Kavuk, şirketin devam eden ve yapılması planlanan projelerini anlattı, konut almayı planlayanlara önerilerde bulundu.


Sorularımıza içtenlikle yanıt veren Kavuk, İzmir iş dünyasının gelecekte çok daha hızlanarak iyi bir ivme yakalayacağına inanıyor.


İzmir'in en tanınmış şirketlerindensiniz, kaç kişi istihdam ediliyor?

Grubumuzda şu anda bin 400 kişi çalışıyor. Taşeronlarla beraber rakam iki bin 500'lere üç binlere dayanıyor. 


Yani üç bin kişiye istihdam sağlıyorsunuz.

Tabii, üç bin kişilik istihdam...