08 / 05 / 2024

Kavuklar İnşaat hedefi

Kavuklar İnşaat hedefi

İzmirli Kavuklar Gayrimenkul'un, uzun vadedeki hedefleri arasında uluslararası bir firma haline gelmek yer alıyor. Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektörünün yeni hedefi Avrupa oldu. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

2017’de sektörün hedefi 1.5 milyon konut satmak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “2016’da gayrimenkul sektörü en güvenli liman olduğunu teyit etti. 2017’de sektörün hedefi 1.5 milyon konut satmak” dedi.

İnşaat sektörünün 2017 hedefi kentsel dönüşüm!

İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2017 yılındaki hedefini kentsel dönüşüm olarak gösterdi. Karataş, 2017 yılındaki büyüme beklentisi olarak ise yüzde 5-6'yı umduklarını söyledi.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

Rönesans İnşaat gözünü dünyanın zirvesine dikti!

Türk inşaat şirketi Rönesans İnşaat, dünyanın en büyük uluslararası müteahhitlik şirketleri sıralamasında hızla yukarıya tırmanıyor. Rönesans İnşaat'ın kısa vadeli hedefi, ilk 10 şirket arasına girmek.

Cengiz İnşaat, Azerbaycan Şemkirçay Barajı'nı teslim etti!

Azerbaycan’ın Şemkir Çayı nehri üzerine Cengiz İnşaat tarafından 948 milyon dolar harcamayla kurulan Şemkirçay Barajı zamanından önce tamamlanarak teslim edildi. 24 saat vardiya sistemi ile 6 yılda tamamlanan barajın öncelikli hedefi Azerbaycan’ın verimli

İnşaat makineleri sektörünün 2023 hedefi 10 milyar dolar!

İnşaatla birlikte büyüyen iş makineleri sektörü 2023'te 10 milyar dolar ihracat hedefliyor. Sektörün yıllık iş ve inşaat makinesi satış hedefi ise 20 bin adet. Bu rakam, Türkiye'nin dünyada ilk 6, Avrupa'da ilk 3 pazar arasına girmesini sağlayacak.

Veryeriler İnşaat'ın yeni hedefi Bodrum!

Veryeriler İnşaat, bugüne kadar Çeşme ve Alaçatı’da 400 taş evi tamamlayıp sattı. Çeşme’ye bu yıl 32 ev daha kazandıracak olan Veryeriler’in yeni hedefinde Bodrum var.

Kulalılar İnşaat faaliyet alanınını arttırmayı hedefliyor!

Ege'de birçok firmanın bölge temsilciliğini yapan; ilk hedefi "sürekli gelişim" olan Kulalılar İnşaat, pazar payını ve faaliyet alanını artırarak başarı çizgisini sürdürüyor.

Ofton İnşaat'ın hedefi yabancı zengin!

Ofton İnşaat 30 milyon euro yatırımla Bodrum’daki ilk projesine başladı. 2016’da teslim edilecek projede hedef yabancı zenginler. Şirket İstanbul’dan sonra yeni üssünü Bodrum olarak belirledi.

Seçimler inşaat sektörünü etkilemedi!

Bayraklı Tower, Ege Suits, Point Bornova gibi projelere imza atan Kavuklar'ın Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, inşaat sektörünün bundan önceki seçim dönemlerindeki gibi durgunluk içinde olmadığını dile getirdi.

Kavuklar İnşaat hedefi Haberi

Kavuklar İnşaat hedefi

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, 2016 itibarıyla gelecek sekiz yıllık hedef olarak yeni bir yol haritası belirleyeceklerini vurguladı. Kavuk, gayrimenkul şirketi olarak en büyük hedeflerinin uluslararası pozisyonlarda işler yapmak olduğunu belirterek, bir projeyi İzmir merkezli geliştirip yurtdışında belirli metropollerde hayata geçirmek istediklerini söyledi. 


İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olma hedefini bu yıl itibarıyla yakalayacaklarını ifade eden Kavuk, uzun vadede kendilerini yurtdışına proje üreten bir gayrimenkul şirketi olarak gördüklerini anlattı. Kavuk, "Aslen Malatyalı bir aile olarak üç jenerasyondur İzmir'deyiz. Burada doğmuş büyümüş bir firma olarak biz tamamen İzmir'den beslenerek büyüdük. Şu anda diğer kentlerde de işlerimiz var. Dolayısıyla İzmir'e birşeyler armağan etmek istiyoruz. Gayrimenkul şirketi olarak en büyük hedefimiz de uluslararası düzeyde bir firma olmak. Bir projeyi İzmir...